Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Abban biztos vagyok, hogy kókósan is többet tud, mint ez a szerencsétlen Abde. Egy jó megmozdulása nem volt, nettó emberhátrány a srác.NovaProspekt írta: ↑2023.08.14. 00:04:50Egy rossz meccs miatt nehogy elkezdjünk most epedkedni a kiégett partidrogos hulladék után, mint az egy hetes pizzára a hűtő mélyén. Neymar ezen a meccsen az ég adta világon semmit nem csinált volna.
Az ember azt hinné, hogy tanultunk a tavaly tavaszból, hogy ezzel a felállással képtelenek vagyunk helyzeteket kialakítani… De úgy látszik mégse. Van 3 balszélsőnk, abból 2 szétlőtte magát az elmúlt meccseken, erre beteszünk oda egy középpályást. Értem én, hogy egyszer jól jött ki a lépés ezzel a taktikával a Real ellen, de azóta már elég sok csapat bebizonyította hogyan kell ellene védekezni. Középen nincs dominancia, cselek és helyzetek meg nincsenek, nyilván így gól sincs.visca el barca írta: ↑2023.08.13. 23:51:32nem a csalodottsag beszel belolem, de ha a kovetkezo 2-3 meccsunk ilyen lesz ezzel a hulye felalassal meg taktikaval, nekem ennyi volt idenre a meccsnezes. ennek az egesz rendszernek xavi a leggyengebb lancszeme ..
Egy rossz meccs miatt nehogy elkezdjünk most epedkedni a kiégett partidrogos hulladék után, mint az egy hetes pizzára a hűtő mélyén. Neymar ezen a meccsen az ég adta világon semmit nem csinált volna.
Viccen kívül én a Kecskemét Vidiről kapcsoltam át, nem szórakoztam jobban. Az iram szerintem ott konkrétan nagyobb volt. Döbbenet.NovaProspekt írta: ↑2023.08.13. 23:48:20Ennyi falábút egy meccsen egy magyar bajnokin nem látsz, botrány. És 120+ percen keresztül húzzák a rétestésztát, a semmit. Tényleg jól leromlott ennek a bajnokságnak a színvonala.

ja igen, őt kihagytam. cancelo nagyon kellene, mind2 oldalon tud játszani. jobb hátvédünk nincs, meg odaát baldénak sincs cseréje. ha még őt behúznánk, meg előre vmelyik tini tudna egy fati szerűt robbantani, nyugodtabb lennék az idényt illetően.csababarca írta: ↑2023.08.13. 21:01:18Persze, de hát ez van.visca el barca írta: ↑2023.08.13. 20:50:32
nagyon szűk ez a keret, fati, ferran meg gavi akik vmiféle minőséget képvisepnek a padon. ha ebbol a gálából 2-3 ember kiesik, es jon alonso, garcia meg sr, vegunk lesz mint a botnak.
Kb ez lehet a legerősebb kezdőnk, a pad az gyenge, 2-3 játékos az aki minőséget képvisel, ahogy te is mondod.
Főleg a védelem a necces, bár én bízom Inigoban, ha egyszer egészséges lesz.

Persze, de hát ez van.visca el barca írta: ↑2023.08.13. 20:50:32
nagyon szűk ez a keret, fati, ferran meg gavi akik vmiféle minőséget képvisepnek a padon. ha ebbol a gálából 2-3 ember kiesik, es jon alonso, garcia meg sr, vegunk lesz mint a botnak.

nagyon szűk ez a keret, fati, ferran meg gavi akik vmiféle minőséget képvisepnek a padon. ha ebbol a gálából 2-3 ember kiesik, es jon alonso, garcia meg sr, vegunk lesz mint a botnak.csababarca írta: ↑2023.08.13. 20:39:08Jó ez a kezdő, Baldé be tudja játszani a baloldalt.
Gavi nem kezd, ez kifejezetten jó irány, ő jó lesz darálni 30 perceket, többre nem jó.
Lúzerek kiestek, magabiztos győzelmet várok.