Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem feltétlenül.
Ugyanúgy egyik sem csinál /csinált semmi hasznosat, csak Kessié bére jóval magasabb és 12,5 m jött be belőle azután h ingyen jött tavaly. Még a Fifa-ban is csettinteni lehetne egy ilyen üzlet után, mehet isten hírével.Nagybarcelona írta: ↑2023.08.09. 19:59:05Kell a pènz, hogy regisztráljuk a kis kedvenceket. Nem èrtem egy 26 èves Kessie mièrt nem jobb mint egy 31 èves, folyamatosan sèrült Roberto. Ennyièrt elpazaroltuk. Nagyon vártam az èrkezèsèt, de persze nincs meg benne a Barca DNS meg a töketlen taka. A csapatban a helyzete tökèletesen pèldázza milyen esetlen ès szervezetlen a játèkunk. Szegèny srác azt sem èrtette mi lenne a szerepe a csapatban.
Minden Milan meccset láttam úgy 18 óta biztosan.Subinho írta: ↑2023.08.07. 22:08:57"Kessié egy igazi régivágású romboló vkp, akinél 100%-os biztonságban van a labda, és aki mellett nem sűrűn mennek el."
Nem láttál soha Milan meccset gondolom. Kessié a Milan egyik legjobb játékosa volt. Igazi mindenes. Mint Rakitic, végig robotolta a pályát, jól védekezett, kapuhoz is felért, még a 11-eseket is ő lőtte. Ez mondjuk még a hosszú hajú korszakában volt, 2 éve. Akkor mondtam, hatalmas fogás lenne. Aztán lett belőle ez. Teljesen leépül.....
Szerintem Fati után jön kb a sorban a vkp posztra, sosem lett volna Romeu vagy bárki cseréje. Soha. Azt még fel tudtam dolgozni, hogy egyedüli pivotként nem elég - bár próba nélkül már ez is necces. De ott márnagyokat néztem, amikor két védőben sem kapott szerepet, pedig duplaszűrő romboló fele az ő igazi lételeme. Pedig akkor DJ mehetett volna fel, és nem kellett volna Gavit és Pedrit minden egyes meccsen végigtolni. De ez még hagyján, aztán lesérült Busi. Na gondoltam duplaszűrőben, top vkp a Seria A dream teamjéből talán kap egy lehetőséget. És ott pár meccse SERGI ROBERTO játszott a duplaszűrő egyikében, Kessié meg megint kóválygott elöl. Mindezt úgy, hogy ha SR-t valahol lehet játszatni, akkor az olyan kapuratörőbb kp szerepkör.
Mindig is elefánt a porcelánboltban érzésem volt vele kapcsolatban, főleg amikor hátul fordult elő...Guille írta: ↑2023.08.07. 13:29:44Abban én is biztos vagyok, hogy nem Xavi akarta, mert látványosan nem küldte fel a pályára, csak ha már mindenki sérült volt kb.
Az a verzió érthetőbbnek tűnik, hogy ingyen volt, jó ötletnek tűnt stb. Szerintem nem is lett volna ennyire rossz, mint, ami kisült belőle, lehetett volna sokkal jobban használni. Ebben érzem inkább Xavi felelősségét, bárki is erőltette a szerződtetését.
Arról, hogy mi zajlik Laporta és Xavi között (nem beszélve a stáb többi tagjáról) egy-egy igazoláskor, fogalmunk nincs, ezért nem is szeretem, mikor dobálózunk az ilyen "Xavi kérte", "Xavi akarta" mondatokkal.
Mindenesetre kár érte.
Én sem látok tisztán, de talán még homályosan sem, totál alagútban vagyok a sráccal kapcsolatban
Szerintem ez egy nagyon földtől elrugaszkodott példa. Amit Ronnie-val kapcsolatban írtál, pedig még a túlzásnál is több.sansz írta: ↑2023.08.07. 00:16:29Szerintem elég sok mindent nem veszel számításba.Subinho írta: ↑2023.08.05. 14:18:25Ez egy igazán szép karrier. A bajnok Milántól, ahol meghatározó játékos volt, a bajnok Barcelona után az arabokhoz 26 évesen. Ebben azért sztem több lehetett volna.... Nem volt idevaló, de a Serie A-ban sztem magára talált volna. Ősszel nem volt rossz, pl. az Inter ellen még jól játszott, aztán szezon végére teljesen nulla lett. Mit lehet kívánni? Sok sikert? Sok pénzt?
Nem most kezdődött ez, az elmúlt 15 évben sokszor volt az,hogy volt egy adott jó játékos,akit az adott edző képtelen volt a posztján játszatni és képtelen volt a taktikát az adott játékos erősségeihez igazítani. Kessié mennyit játszott Busi helyén? Dembele mennyi kiugratást kapott? Griezmann mikor játszott abban a szerepben,amiben jó játékos volt a válogatottban és Madridban is? És lehetne ezt sorolni napestig.
Azt is látni kell,hogy a nálunk amúgy jó játékos,aki kegyvesztett lesz,annak a karrier útja sokszor vezet lefelé. Ha nem játszatjuk,vagy nem engedjük jól játszani,akkor nem a MC fogja kivásárolni,hanem mi szaladunk vevőkért. És nem mindegy,hogy a következő négy évben összesen keresel 4 milliót a Betisben, vagy 14 milliót idényenként egy nagy csapatban. Nekünk mindegy lenne,de ezt úgy kell elképzelni,mikor egy rokkant nyugdíjas havi 42 ezres fizetéssel nem látja a különbséget havi 400 és havi 800-as fizetés közt.
Szerintem Kessie nagyon is idevaló lett volna,csak egy jó edző kellett volna,aki beépíti ÷s fejben is felépíti. Ronaldinho sem lett volna idevaló,ha az edző beteszi belső védőnek,vagy megtiltja neki a cselezést.
Illetve lenézik sokan az arab bajnokságokat, de úgy néz ki,tényleg belehúztak. Egyre több igazi név is megy oda, szerintem pár év és tényező csapatok fognak kialakulni. Én a magam részéről örülök ennek és szurkolok nekik. Nem mintha szimpatikus lenne az olajipar, de az európai gazdaság mivel szebb? Illetve az se baj,ha az olajos pénzek maradnak helyben, nem az európai focit cseszik szét, azzal,hogy sorra veszik az angol csapatokat.
Szerintem elég sok mindent nem veszel számításba.Subinho írta: ↑2023.08.05. 14:18:25Ez egy igazán szép karrier. A bajnok Milántól, ahol meghatározó játékos volt, a bajnok Barcelona után az arabokhoz 26 évesen. Ebben azért sztem több lehetett volna.... Nem volt idevaló, de a Serie A-ban sztem magára talált volna. Ősszel nem volt rossz, pl. az Inter ellen még jól játszott, aztán szezon végére teljesen nulla lett. Mit lehet kívánni? Sok sikert? Sok pénzt?
Én simán megértem a döntését. A barcás kalandja megmutatja, hogy jó játékos, de nem top szint. Elmehetett volna egy kisebb csapatba kevesebb pénzért, hogy összeszedje magát, a másik oldalon meg ott volt a nagypénzes lehetőség az araboknál, amiért meg sem kell szakadni. Ráadásul afrikai játékos... emlékszem még Song nyilatkozatára, aki amikor megtudta, hogy Barcában háromszor annyit kereshet, mint az Arsenalban, egy percig sem gondolkozott tovább, sőt, úgy volt vele, hogy az sem baj, ha ennyi pénzért padoznia kell. Azt is elmondta, hogy igenis ezen a szinten is számítanak + milliók, mert a futballisták rendkívül költséges életmódot élnek, és az arsenalos fizujából gyakran rezgett a léc...Subinho írta: ↑2023.08.05. 14:18:25Ez egy igazán szép karrier. A bajnok Milántól, ahol meghatározó játékos volt, a bajnok Barcelona után az arabokhoz 26 évesen. Ebben azért sztem több lehetett volna.... Nem volt idevaló, de a Serie A-ban sztem magára talált volna. Ősszel nem volt rossz, pl. az Inter ellen még jól játszott, aztán szezon végére teljesen nulla lett. Mit lehet kívánni? Sok sikert? Sok pénzt?