Sőt, remélem, hogy a balosra jelen pillanatban az első választás Dembélé, és akkor a két legjobb szélsőnk egyszerre lehet pályán. Én ha a két spanyol marad, akkor Ferránt hagynám meg Raphinha cseréjének a jobboldalra, nagyságrendekkel jobb ott - nem csoda, az a posztja. Persze Dembélé is játszana ott néha, ha úgy van. Fatit meg a baloson Dembélé cseréjének. Nálam így lenne lefedve a két szélső poszt, és így hasonló kaliber lenne mindkét oldalon kezdőnek és cserének is, és mindenki a posztján játszhatna. Ha Dembélé marad stabilan a jobboson, akkor Raphinha is sokszor lesz idegen helyen és Ferrán is.Guille írta: ↑2023.07.18. 10:07:28Carrasco 20 milláért meg rendben lenne? Ráadásul balra ott van Fati és Ferran is jelenleg. Tegyük fel, sikerül elsózni Ferrant 30-35-ért valami csoda folytán, aztán hozzuk a helyére Carrascot 20-ért, ez egy jó deal?
Nekem nincs különösebb bajom Carrascoval, de nem biztos, hogy sokkal előrébb lennénk vele.
Viszont kell hozni egy öreg kilencest egy éves szerződéssel, vagy valakit kölcsönbe, ha Roque tényleg nem jön a nyáron. Az most így komoly prioritás lett. Ferrán jó formában lehetne cserekilences arra a kevés időre, de nem látom a jó formáját. Raphinha nagyon jól mozog kilencesben, de sajna nem elég gyilkos egyelőre. Fatit meg nem merném odarakni, bár lehet, hogy ő lesz végül cserecsatár, ha nem jön más. Ha Kessié maradna, és semmi pénzért nem próbálnánk ki a helyén, még esküszöm, őt tartanám a legjobbnak oda, Koeman szerintem meglépte volna már néha.