De akkor mondj egy példát szerinted korrekt interjúra. "Nem vagyunk rosszak, de túl jók sem, valahogy megpróbáljuk túlélni a csoportkört, de utána úgysincs semmi esélyünk a BL-győzelemre"? Nem is tudok hasonlót elképzelni egy nagycsapatnál, nem is szabad ilyet. Még szép, hogy BL-t akarunk nyerni. Vagy ha ezt fent irreálisnak is gondolják, akkor még szép, hogy ezt kell nyilatkozni, nincs ebben semmi, szimpla polkorrekt interjú.Troym írta: ↑2023.07.16. 21:18:38Elfogadni akkor lehetne Romeu, Lo Celso, stb érkezését, ha közben nem olyan ökörségeket nyilatkoznának itt-ott, hogy a BL a cél. Milyen cél, mire? Elérni a nyolcaddöntőt? Az meglesz elég valószínű, több meg esélytelen.
Legyünk már reálisak.
Van egy kezdő 12-13 játékosunk, akik megütik az európai top csapatok alsó szintjét, de a cserepadon majd ott csücsül egymás mellett Romeu, SR, EG, Alonso, Inigo, Ferran.
Ilyen játékosok még európa ligára is kevesek.
DJ meg nem tudom miért, de egyedüli szűrőként nem tudja megoldani a feladatot. Lehet stresszel, elfárad fejben, stb, de akkor ő mire is kell pontosan?
Előrébb egy sorral ott van Gündogan, Pedri, Gavi, vkp-nak meg nem elég jó egyedül.
Vagy azt gondoljuk, hogy leültetjük teszem azt Gavit a padra és hirtelen kivirágzunk, jönnek helyzetek, gólok, stabil védekezés, stb?
Tavaly már játékban felvettük a versenyt simán elmúlt évek BL-gőzteseivel, döntőseivel (BM, Madrid, Inter). Kicsi fejlődés, kicsit több szerencse, és főleg több BL-tapasztalata van a fiataloknak, (Xavit beleértve), és nem lehetetlen az a BL-győzelem sem, hiába nem valószínű. Nyilván nem leszünk a top5 esélyes közt, de a top10-ben tuti. Enyhe outsiderként is lehet BL-t nyerni. Nem vagyunk gyengébbek játékerőben, mint főleg a CFC de akár a Madrid voltak, mikor behúzták. A keretünk mindenképp kcisit erősebb lesz, mint tavaly volt. Megnyertük a 2. legjobb bajnokságot, joggal vágyunk BL-re. Ez az egyenes kieséses homály meg amúgy is olyan, hogy bárki eljuthat bármeddig, ha már ott van, nűanszokon múlik a dolog, főleg, ha elkerüljük a döntőig azt a mezőnyből kiemelkedő csapatot, mint 1-2 éve a City, vagy 20-ban a BM. Tény, hogy mi az ilyen esetekben mindig nűansszal bukunk, de ez is változhat.
Igen, DJ-ról kicsit ugyanezt gondolom, rátekeretik a labdára ott, stb. Duplaszűrőben world class, ez nem kérdés, mikor átálltunk, sziporkázott. Amúgy is nagyon jó, csak nem pótolhatatlan. Hogy mit akarunk vele? Szerintem eladni, már tavaly is azt akartuk, csak ha a játékos erre nem hajlandó, akkor nincs mit tenni.
Romeu szerintem végre egy megbízható cserelehetőség lesz a padon Gavival, már ha nem lesz kezdő. Inigo is. Ferrán lazán tökéletes kiegészítőember - ha megtalálja magát. Tartom, hogy toronymagasan a legnagyobb igazolásunk az az ember lenne, aki segítene a támadóinknak megbirkózni a nyomással. Ferránban, Raphinhában van kb kétszarannyi gól, mint amit összehoztak tavaly, de tán Fatit is idevehetem.