soadroli írta: ↑2023.09.01. 15:43:26
Abde joins Real Betis. They will pay €10M to FC Barcelona for 50% of the player's right. @tjuanmarti
Nem gondoltam, hogy ez lesz a vége, meg vagyok lepve kicsit... de valószínűleg ugyanaz van vele is, mint Ansuval... mi heti kevés percet láttunk belőle Június óta, Xaviék meg minden nap látják órákon keresztül.
A kevés perc alapján egyrészt olyan játékosnak gondoltam, aki a támadóink nagy részéhez képest direktebb, gyorsabb, felvállalja a párharcokat és a lövéseket is. Egy ilyen játékos nagyon kell(ene), meg hát a baloson amúgy se vagyunk eleresztve. Másrészt viszont mikor pályára lépett nálunk, mindig az volt a benyomásom, hogy a fent leírtak mellett igaz az is, hogy elég gépiesen csinálja a dolgokat, nem kontrollálja teljes mértékig a helyzetet, hiányzik a finomság a játékából. Ennél fogva a felvállalt dolgok eredményei sorra rosszak voltak.
Iszonyú kevésnek érzem érte a 10-12 milliót, még akkor is, ha ez csak 50%. De akkor mi van a másik 50el? Az hogy van most? Igazából eladtuk a Betisnek, csak a továbbértékesítés esetén miénk az átigazolási díj fele (meg velünk is kell tárgyalni érte)? Vagy ez most milyen konstrukció, vissza is hozhatjuk?
Mindenesetre a Betis jó csapat, Pellegrini kiváló edző, és marad spanyolországban. Hajrá!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila