Faramuci69 írta: ↑2023.07.07. 09:59:43
Ja, csak erosodtunk, ok meg gyengultek. Ez komoly? Tudnal mondani egy kreativ, labdaugyes Barca jatekost (Pedri kivetelevel, akinek meg sokat kell fejlodni.)?
Valami oka csak van, hogy Atma szurkolok vagyunk. Szamomra Simeone Xavit dicsero szavai egy tokonszurassal ernek fel
Elismerem, hogy túl hosszú lett a hsz-em, de a legelső mondatom ez: "Szerintem kicsit erősödni fognak idén". És ilyen irányban is írtem tovább. Egy szóval nem írtam azt, hogy gyengülni fognak, a lényeg az volt, hogy erősödnek, de mi is erősödni fogunk.
Aki kreatív, labdaügyes, és még bőven fejlődhet: Gavi, ha nem fog minden meccsen 13 km-t futni, akkor láthattuk már így játszani 16-7 évesen. Az elmúlt jópár hónapban kevésbé. Még csak 18 éves, hogy fejlődni fog, az tuti. Kp-s szinten ő kreatív és labdaügyes. Baldé ugyanez, nagyon labdaügyes játékos, de az utolsó passzokat renre rontotta rossz döntésből adódóan. Ez abszolút meg fog jönni a korral. Fati labdaügyességéről túl sokat nem érdemes szólni, van neki. Ő még mindig teljesen sötét ló, megrekedhet itt, meg vissza is térhet arra a klasszis környéki szintre, amin volt. Ha fizikális gondja nincs, akkor simán. Dembélé fejlődni már nem fog, de elég labdaügyes, még ha fura módon is. Raphinha kevéssé labdaügyes, viszont rettenetesen kreatív, benne is van kis fejlődési lehetőség, nyilván nem Fati plafonnal. Yamal is ott van extra tehetségként, aki egyre inkább fel fog szerintem játszani, és hiába lesz pár napon belül csak 16, ő eszméletlen labdaügyes, és kb hónapról hónapra fejlődhet.
De abban egyetértünk, hogy a Reálnál több/jobb ilyen játékos lesz. Sokkal több is a pénzük jelenleg, ez van. Az elmlúlt 1 évben mégis felénk billent a mérleg eredményben is, és egymás elleniben is. Tudjuk ellensúlyozni.
Feast: az egy 40 millió körüli összeg lett volna a hírek szerint, apuka közel 20 misi aláírásit kért/kapott. Szerintem rendben van, hogy nem hozunk két 18 éves srácot összesen 80 misiért, jelenlegi helyzetben az óriási rizikó lenne, főleg, hogy Güler posztjai nem lyukasak, a padon üldögélt volna, a biztosra menő Xavit ismerve meg pláne.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy