bence0330 írta: ↑2023.07.06. 11:19:22
bunga írta: ↑2023.07.06. 11:07:18
Anyagi nehézségek vannak? Van ilyen. De az önként kiállított szegénységi bizonyítvány, ha egymás után három 30+ igazolására kerül sor, senki másra.
A kp-ra nagyon kellett szerintem a rutin. Inigo helyett egyértelműen Riadot "hoztam volna" én is, de ki a 3.? Mert Roque csak 12 év múlva lesz az, mint ahogy Fayé is.

Szóval azért nem csak öregeket hozunk.
Remélem a "Szörny" kap majd lehetőséget fent is, nem csak a B-ben. Csak Inigoval pont ez lesz a baj, hogy ott van két tehetséges fiatal ballábas belsővédő Chadi és Fayé személyében, és így már nem fognak beférni még akkor se nagyon, ha már ég a ház. És gondolo ezzel kb mindkettejük jövője eldőlt, az elmúlt év és Inigo idehozatala alapján egyiknek sincs túl sok jövőképe itt, főleg, ha hamar úgy érzik majd, hogy nekik már kevés a B.
Szerintem Inigo nagyon kellett. Az idèn a főoldali cikkben is szerepel, sokat volt sèrült. Ha tudja addigi formáját hozni, 3-4. Számú kh lesz. Koundenal jelenleg jobb, megbízhatóbb, jobban fejel, jobban vèdekezik, egy igazi baszk mentalitású srác. Riad szerintem nem elèg megbízható fix rotációs embernek. Garcianal viszont többet látok Riadban, jó lenne 5. Kh-nek, ès akkor van 2 bal lábas kh-ünk, taktikailag is többet tud nyújtani, mert fizikálisabb ès magasabb, mint Garcia, ha be kellene cserèlni tartani az eredmènyt 3. kh-nek, ès jóval kevesebbet is kereshet. Jó lenne Garcia állítólagos 8 milliós bruttójától is szabadulni. Alba távozásával szerintem Alonso fix bh csere, ami nekem nem megnyugtató, ezèrt szerettem volna Grimaldot, mert ahogy írtátok, mèg Balde sem kiforrott játèkos. Szerintem simán meg lehetett volna fele felèben osztani a perceiket. Alonsora ezt már nem mernèm rábízni, így Balde juthat Pedri szèthajtott sorsára ilyen fiatalon. Inigo esetleg taktikai módosítással bh is lehet (mint Kounde jobb oldalon). Emellett szerintem számolni kell azzal is, hogy Araujo ès Christensen lesz sèrült nem keveset, nagyon fontos lesz a rotáció, hogy a BL meccseken kezdjenek, amin szerintem idèn elcsúsztunk.
Persze Xavi jelenlegi intejújában
https://barcauniversal.com/xavi-talks-g ... transfers/
is máskèpp látja mint èn. De Jong nem lesz nála pivot, Garcia marad a csere cserèjènek ès gondolom Riad, Torre, Kessie ès Nico távozik. Kèrdèses mèg Kessie, akinek a nyilatkozat alapján elmondta, hogy nem számít rá, ès továbbá Ferran ès Abde távozik e, az ajánlatoktól függően, mit akarnak kezdeni a pályafutásukkal.