Én is látok Xaviban és a rendszerben hibát, 1-2-vel egyetértek a rengeteg pont közül, de azért örülök, hogy ennyire nem mérgesít fel a dolog.
Tele van a csapat tehetséges/ügyes fiatallal. Güler lett volna vagy 30 misi ilyen korban, mégis JELEN HELYZETBEN mi szükség lett volna erre a pénzverésre egy olyan posztra, ahol ott van Pedri, DJ, Gündogan(!), és egy végre nem kifullasztott Gavi? És ki tudja, beválik-e. Felesleges kockázat lett volna jelenleg. Nem mondom, hogy nem lehetne még erősebb ez a kp, csak azt, hogy több poszton van ennél nagyobb probléma, pont az egyik pontod a lyukra igazolás hiányát szidja, meg a felesleges igazolásokét. És itt jön képbe Romeu (semmit nem tudok róla, amúgy az a tippem, hogy az őt szidók 90%-a nem emlékszik egy labdába rúgására kb), kiről azt sem tudjuk, valós pletyka-e, vagy jelenleg csak minden vkp-t szóba hoznak velünk és kész. Én is örülnék, ha nem ő jönne, hanem beépítenénk valakit a Masiából, pl Primet, de nem lehet összevetni Gülerrel, más poszt, fontosabb, lyukasabb.
Ráadásul Roque-val szeritem kimarítettük a "rizikókvótánkat" az idei nyárra. Az ő posztjára meg mindenképp kellett valaki, fiatalítottunk is.
Torrét nem is értem. Azt még lehete mondani, hogy olyan, mint Puig, vagány, ügyes, de nem lehetne kezdőbe tenni a fizikuma miatt, de mindig üde fuvallat volt szinte a pályán, életveszély volt folyamatosan az ellen kapujára, nagyon jól lő is, amit a kp-nk nem mondhat el magáról amúgy. De ha ez az egész csak irónia volt, akkor pardon.

Írásban nem 100%-ban vehető le mindig.
Dembélét sem értem. Fejben kicsit fejlődött - sosem lesz egy lángész, és sosem fogja BL-negyeddöntőben 1-1-nél cipelni a csapatot mentálisan -, jobban dönt kicsit a kapu előtt, meg kicsit céltudatosabban játszik, jobbak is lettek a statjai.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy