A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Szerintem az előző szezonban nagyobb hiba volt nem játszatni. Én is megtartanám, de Gündogan érkezésével még alighanem Gavi is csere lesz - még ha aktív is. És nem kizárt, hogy még jön valaki, Brozovic elvileg megint képbe került. Torre nagyon hátrakerül a sorban a nyár végére, ahhoz meg talán túl fiatal. Nico is ezért ment el végül az idény előtt, nem lehet valaki 20 évesen 6.-7. ember.
Chino írta: ↑2023.06.30. 15:37:43
Azért azt sem kellene figyelmen kívül hagyni, hogy ott olyan szakemberek foglalkoznak ezekkel a dolgokkal, akik nem két napja kezdték az ipart. Ráadásul mi, fotelszurkolók csak újságokból, pletykákból értesülünk ezekről a dolgokról, míg ott pontos rálátásuk van mindenre. Még a játékosok pontos fizetéseit sem tudjuk, mert ahány forrás, annyi különböző szám, egy-két helyen szivárognak ki vagy hozzák nyilvánosságra.
Egy félsánta Umtitivel sem valószínű, hogy azért hosszabbítottak 5 évre, mert megsajnálták, még kölcsönbe is alig tudtuk elpasszolni, hogy legalább ne a teljes bérét kelljen állni. Biztos, hogy megy a sakkozás és a kiskapuk keresése ilyen gazdasági helyzetben. Ez persze nem jelenti azt, hogy tévedhetetlenek, mindent jól csinálnak vagy az összes terv úgy alakul, ahogy azt elképzelték, de biztos nem ilyen egyszerűek ezek a dolgok.
Tapasztalt vkp.....vagyis nem igazán változna a tempó és intenzitás....
Szerkesztettem azóta, nem csak itt, de a vezetősèg sem így látja a hírek szerint.
Szerintem tejesen nyugodt Xavi és mindent fel is fog..
Azért azt sem kellene figyelmen kívül hagyni, hogy ott olyan szakemberek foglalkoznak ezekkel a dolgokkal, akik nem két napja kezdték az ipart. Ráadásul mi, fotelszurkolók csak újságokból, pletykákból értesülünk ezekről a dolgokról, míg ott pontos rálátásuk van mindenre. Még a játékosok pontos fizetéseit sem tudjuk, mert ahány forrás, annyi különböző szám, egy-két helyen szivárognak ki vagy hozzák nyilvánosságra.gránit írta: ↑2023.06.30. 14:01:25Én mindenhol 10%-ot olvastam. Nem hiszem, hogy ezen múltak az igazolások, ezért sem látom hőstettnek ezt a hosszabbítást, ahelyett, hogy mostanra kipörgettük volna a szerződését. Így ha nem viszi senki, 2026-ig a nyakunkon marad.
Güler talán annak a jele, hogy Xavi továbbra sem bízik Torréban. Ha Torre nem kell neki, kell egy tartalék a támadó középpályás posztra. Pedri minden évben szét van hajtva, erre megoldást kell találni. Jobbszélsőt is szokott játszani a Fenerben, így az is lehet, hogy Raphinhát próbálják eladni, és a helyére keresnek embert.
A Messi-ügyben van mentsége az elnökségnek, ezt tényleg csak a gesztus kedvéért csinálták. Barcelonában nagyon várták Messit, elvárták az elnökségtől, hogy tegyen meg mindent a visszahozataláért. Az elnökség ennek próbált megfeleni, mutatva, hogy ők megpróbálták. De ezt ők sem gondolták komolyan, ez csak a szurkolóknak és főleg a socióknak szólt.
1 évet maradna a Fener-ben, szóval Torre és Raphinha nincs veszélyben.gránit írta: ↑2023.06.30. 14:01:25Güler talán annak a jele, hogy Xavi továbbra sem bízik Torréban. Ha Torre nem kell neki, kell egy tartalék a támadó középpályás posztra. Pedri minden évben szét van hajtva, erre megoldást kell találni. Jobbszélsőt is szokott játszani a Fenerben, így az is lehet, hogy Raphinhát próbálják eladni, és a helyére keresnek embert.

Én mindenhol 10%-ot olvastam. Nem hiszem, hogy ezen múltak az igazolások, ezért sem látom hőstettnek ezt a hosszabbítást, ahelyett, hogy mostanra kipörgettük volna a szerződését. Így ha nem viszi senki, 2026-ig a nyakunkon marad.
Ez a görcsös ragaszkodás látszott az előző szezonban is. Sajnos nem egyszer volt olyan érzésünk meccs közben, mintha a pályán lévők sem igazán értenék, pedig Busi is a pályán volt.
Szerinted Umtiti 10%-án múlt az 55 misis FT, Auba, Traore pakk? Valószínüleg több volt az, mint 10%.

Emlékeim szerint egy pénzügyi kiskapu keresés volt az egész, annyi volt a háttere, hogy tavaly télen Alemany és Laporta azt hitték tudják regisztrálni FT-t, de nem tudták, innentől ez egy vészcselekedet volt eltüntetni a hülyeségük nyomait, mert addigra leigazolták, visszakozni nem lehetett.gránit írta: ↑2023.06.30. 13:01:512018-ban hosszabbítottunk vele 5 évre. Idén nyáron már szabadulhatánk tőle. 2022-ben hosszabbítottak vele, 10%-os csökkentésért (nagy pénzek nem szabadultak fel ezzel). Ha idén nyáron elviszik végre, még jól is kisülhet a dolog, akkor egy évig valamivel kevesebbet kellett neki fizetni. Ha nem kell senkinek, az ciki lesz, és 2026-ig fizethetjük. Minimális évi csökkentéssel, de három évvel tovább.
2018-ban hosszabbítottunk vele 5 évre. Idén nyáron már szabadulhatánk tőle. 2022-ben hosszabbítottak vele, 10%-os csökkentésért (nagy pénzek nem szabadultak fel ezzel). Ha idén nyáron elviszik végre, még jól is kisülhet a dolog, akkor egy évig valamivel kevesebbet kellett neki fizetni. Ha nem kell senkinek, az ciki lesz, és 2026-ig fizethetjük. Minimális évi csökkentéssel, de három évvel tovább.bence0330 írta: ↑2023.06.29. 22:45:12
Nem értem. Alapesetben keresett volna (most hasraütésszerűen mondom a számokat, tökmindegy, pontosan mennyi) 12 millió nettót az előző szezonban, így meg keresett 7 nettót. Miért jártunk volna jobban azzal, ha 12 milliót adunk neki 7 helyett? És itt még a sportszakmai témára ugye szóba sem került, hogy ezzel szabadult fel a bérkeret, szóval még akkor is muszáj lett volna meglépni, ha nem nyerünk az üzleten.
Ennél sokkal rosszabb, a felsőpolc helyett most a pincéből kell válogatni.La Pulga írta: ↑2023.06.30. 09:50:06Valaki magyarazza mar el nekem, hogy mit latnak ebben a giga lassu, szintelen, szagtalan Oriol Romeuban? Lehet Nico nem egy szupertehetseg, de egy Romeu szintet biztos, hogy megut. A masik kedvencem, hogy Gumbau neve is felmerult, mint Busquest helyetteseTenyleg ennyire tre lenne a helyzet?
Az nem lehet opció,hogy most minden ügynök bedobja a gondozásában lévő bármilyen színvonalú védekező középpályásának nevét? Tudva azt,hogy a Barca oda keres embert?fanbarca írta: ↑2023.06.30. 09:56:54Szerintem is nevetséges.La Pulga írta: ↑2023.06.30. 09:50:06Valaki magyarazza mar el nekem, hogy mit latnak ebben a giga lassu, szintelen, szagtalan Oriol Romeuban? Lehet Nico nem egy szupertehetseg, de egy Romeu szintet biztos, hogy megut. A masik kedvencem, hogy Gumbau neve is felmerult, mint Busquest helyetteseTenyleg ennyire tre lenne a helyzet?
Sehol nem vált igazán be (talán Sotonban), védekezni valóban tud, de passzokban brutál gyenge. Ha ránéztek a statokra, teljesen nevetséges a helyzet. Nála Nico is sokkal jobb: és fiatal, fejlődőképes, fizetni sem kell érte.
Szerintem is nevetséges.La Pulga írta: ↑2023.06.30. 09:50:06Valaki magyarazza mar el nekem, hogy mit latnak ebben a giga lassu, szintelen, szagtalan Oriol Romeuban? Lehet Nico nem egy szupertehetseg, de egy Romeu szintet biztos, hogy megut. A masik kedvencem, hogy Gumbau neve is felmerult, mint Busquest helyetteseTenyleg ennyire tre lenne a helyzet?
És az elmúlt 3-4 évben volt kb 1 jó meccse..La Masia1 írta: ↑2023.06.30. 02:54:40Nem egészen annyit, azért "kicsivel" többet![]()
Ő kb. 5 milliót kap, az eddigi kb. 10 helyett. Nem is kaphatna kevesebbet, mert max. 50%-kal lehet csökkenteni a fizetést.
A B-ben a legmagasabb fizetés most 90 ezer körül van, de sosem volt 120 ezer felett.
És a La Ligában nem is kaphatna annyit, mint egy B-ben lévő játékos, mert a minimum fizetés az 1. osztályban kb. 150 ezer körül van, annál kevesebbet nem lehet fizetni.
Nem egészen annyit, azért "kicsivel" többet