Bob_Marley írta: ↑2023.06.21. 22:46:24
Arda Guler neve ismerősen csenghet sokaknak, sokat szerepelt mostanában a sajtóban, felroppent érdeklődünk utána,nem lenne rossz.
Most is nagyon szép gólt lőtt a török nagyválogatottban. Óriási tehetség, de a verseny is óriási érte, a hírek szerint a PSG, Dortmund, Benfica, Napoli, illetve legerősebben a Milan érdeklődik, jó eséllyel ott köt ki. Szűk 20 misi körül lesz, de szerintem nálunk ő kicsit felesleges lenne, ő amolyan 10-es vagy jobbszélső, előbbi posztunk nincs, vagy ha a nyolcas posztot vesszük annak, akkor Pedrivel és Gündogannal megvagyunk annyira, hogy legalábbis pénzt ne adjunk már ki erre jelen helyzetben, utóbbi meg túl van töltve már most 4 eredetileg jobbszélső játékossal, köztük ráadásul fiatal tehetséggel is (Raphinha, Dembélé, Torres, Yamal).
Úgyhogy legalábbis nálam az ő igazolása most pénzért felesleges lenne. De lehet, hogy csak addig érdeklődtünk, míg nem volt biztos a Gündogan transzfer.
Culinho: én épp ezért nem követtem egyáltalán ezeket a pletykákat, mindenki mond mindent, tavaly is mindenki mondott mindent, és senkinek fogalma sincs a valós pénzügyi/ffp helyzetről még megközelítőleg sem, nemhogy azon tanakodni, hogy mndjuk 150 vagy 175 misivel kéne csökkenteni a bérkeretet... Vagyis x %-nak lehet, hogy pontosak a hírei, de azt meg honnan tudod, hogy pont az az igaz.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy