Rivaldo11 írta: ↑2023.06.17. 21:17:45
Nyilván az USAba igazolás nem feltétlenül segíti az aranylasztiért vívott versenyben, de szerintem behúzza. Teljesen megérdemelten.
Amúgy max Haaland lehetne ellenfél a címek és a gólok miatt, de futballtudásban mérhetetlen a különbség Leo javára.
A góljai zömét KDB rúgatta vele, a belga a vezér is a csapatban, a statjai brutálisak, végre egész évben egészséges is volt, és iránta nagyon erős a szimpátia is szerintem, sokan akarták már odaadni neki, csak vagy sérült volt, vagy a két korszakos játékos miatt esélytelen. Tavaly meg nem ment akkorát a City, ha megverik a Reált, szerintem megkapta volna. Én őket fej-fej mellett gondolnám kihívóknak, főleg, ha a szavazók fejével gondolkodom (KDB-nek ki tudja, hány esélye lesz, Haaland meg a legjobb center lesz még kb 10 évig...). Plusz Haaland teljesen eltűnt a BL legélesebb szakaszára, KDB meg finoman szólva sem, legalábbis a lecseréléséig nyilván.
De lehet, hogy ez csak elmélet, és tényleg közük nem lesz Messihez. Imádom Leót, de szerintem már bőven nem a világ legjobb játékosa, max képes arra, hogy bizonyos meccseken, néha a legjobb legyen még mindig. Az aranylabdája így sem zavar, mert ha a világ legjobbjának járó kapta volna meg mindig, nem eredménycentrikusan osztogatták volna, akkor lenne neki kb 10-12.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy