Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem Lukaku napja. Többször egyenlíthetett volna.Bob_Marley írta: ↑2023.06.10. 22:50:58Total középre fejelte,pedig tökéletesen kapta a labdát, óriási lehetőség volt,ezt illik betenni,főleg aki jó fejjel. Bárhová fejeli gól

Hát, akkor vissza minden.

De pont ezért kellett volna az elejétől erőltetni nekik. Ez a biztonsági játék az Internek kedvez. Így is elrakhat a City egy gólt, de ugyanúgy be is kaphatja, a favortinak pedig nem erre kéne játszania.bence0330 írta: ↑2023.06.10. 22:10:51A City kb ugyanaz a csapat, mint mi, csak sokkal magasabb színvonalon. Tudják, hogy ők a világ legjobbjai, ezt kb nem is kérdőjelezi meg senki, de ezt a különbséget 90 perc alatt kell kihozni, még csak nem is 180 alatt. Nagyon nehéz így játszani, nekem is ez a tapasztalatom. Ahogy csökken az idő, egyre jobban fognak stresszelni...
Azért milanistaként remélem, hogy behúzzák valahogy...
Jesszus, mit engedett el a bíró a Citynek...![]()
Dzeko akkora formában van,hogy vétek lett volna megbontani. Szerintem ez van mögötte. Plusz úgy rémlik Lukaku sérült volt.LG írta: ↑2023.06.10. 21:52:51Ez a félidő az erőviszonyokat nézve teljes mértékben az Internek kedvezett. A Citynek váltania kellene szerintem, és nagyon keményen megnyomni a második félidő elejét. Mert ha marad ez a langyos játék, akkor idővel egyre idegesebbek lesznek, az Inter meg egyre inkább elhiszi, hogy meg tudják csinálni. + Pep el szokta bukni az ilyen lefolyású meccseket.
Egyébként Lukakuval mi van?

Már csak Haaladnak kell és jó lesz minden...