bence0330 írta: ↑2023.06.01. 16:28:15
Csak hogy szemléltessem, mennyire nincs szerintem semmi relevanciája abban, hogy most már jó ideje tényleg bőven az angolok a legjobbak, hype-tól függetlenül. Az egy teljesen más korszak.
Annak sincs relevanciája, hogy most ezt az évet, meg a pool-tham döntőt kiemeljük, mert az alátámasztja az érvelésünket.
Nyilván a CFC-nek van nagyobb esélye megnyerni, mert jóval gazdagabb klub. (itt sose lesz változás, mert a spanyol tradicionális klubok nem akarják azt, hogy egy tőkeerős nagyember megvegye őket, bár volt már rá kísérlet persze)
De ezen mindig vitatkozunk, egy Tham a büdös életben nem fog odaérni, Angliában is csak egy sokadik "nagy" klub. Egyszer a döntőbe irgalmatlan makkal bementek, és kifújt.
Sok erős csapatot sem érzem, most tényleg jobb a PL, ez egyértelmű, de egyáltalán nem félteném a spanyol középcsapatokat összeengedni a Newcastle, Villa, Brighton-féle sorral, de még az Arsenallal sem.
Most az, hogy a city kiemelkedik, meg a pool (idén pont gatya), meg esetleg a MU (legnagyobb lufi idén ők voltak), de a cityn kívül ők sem jelentenek megugorhatatlan akadályt pl nekünk vagy a realnak.
És ez egyébként a Te véleményed, amivel egyet lehet érteni, félig én is egyetértek, de bőven támadható álláspont, ha ránézünk az eredményekre.
Persze az idei év csalóka.
Azt még hozzátenném, hogy érdekes az, hogy a BL kiesést megfejtettük, hogy lényegében nem fontos, mindegy hogy csoportban, vagy egy körrel később esünk ki, mert csak a győzelem fontos.
Majd itt meg már elődöntőket, 8 közötti csapatokat vizsgálunk.
Döntsük el számít e vagy sem.
Ez nem rád vonatkozik, nem tudom Te mentegetted-e a csapat teljesítményét ezzel, szerintem nem.
Csak olvastam ilyen megjegyzéseket is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."