érdekességképpen: barto inkompetenciája miatt nem itt játszik kylian, a monaco felajánlotta nekünk 120 millióért miután a gyerek offolta a realt 2017-ben, de barto és sleppje szerint “magáért játszik, nem csapatjátékos”. így jött dembelé

Viszont szerintem Perez Mbappe pizsiben alszik 2 éve. Ha le lehet igazolni,meg fogja csinálni,mindegy az ára.Nagybarcelona írta: ↑2023.06.13. 15:02:31Perez nem olyan szentimentális, mint a Barcánál a mindenkori vezetősèg.
Azon sem lennèk meglepődve, ha Mbappe Vinicius helyère èrkezne. Látja Perez, hogy Viniciussal rengeteg baj van. A Liverpool állítólag hivatalos ajánlatot tett Valverdeèrt 70 millió èrtèkben, lehet, hogy Bellingham Valverde "helyère" èrkezett, ès rajtuk kívül lesz a Realnal csatár ès minden egyèb igazolás (Casemiro esete). Perez nem olyan szentimentális, mint a Barcánál a mindenkori vezetősèg. Itt kèpesek vagyunk leigazolni Amrabatot (Raphinhat), ha ígèretet tettünk a leigazolására, vagy Amrabatnál említettek egy tèli állítólagos megegyezèst. Állítólag Neves is a Barcara vár, mondjuk nálam Neves igen, Amrabat nem, ès tetszik Alemany kemèny tárgyaló stílusa, aki nem feltétlenül a játèkosok èrdekèt veszi figyelembe.daffy írta: ↑2023.06.13. 14:12:45
A foci nem így működik. Ha így menne,senki nem tudna 11 emberrel kiállni,csak akinek Lewa vagy Haaland játszik a csapatában,hisz a többi nem lehet ék.
Párizsban Messinél 10-esebb ember nem is játszhatott volna. Nem ez volt a PSG hibája,hanem az istent játszó arab,aki azt hitte ez foci manager játék.
A foci nem így működik. Ha így menne,senki nem tudna 11 emberrel kiállni,csak akinek Lewa vagy Haaland játszik a csapatában,hisz a többi nem lehet ék.Deluigi írta: ↑2023.06.13. 13:44:40Mbappe Vini JR helyen jatszana, ott szeret jatszani, Parizsban is az volt a gond, hogy nincs egy 10-es es o kellett ott jatsszon.
Aztan betettek Neymart kozepre es igy elsimult egy idore az ugy.
A Realnal ki lesz a 10-es? Plusz a ket jatekos egymas felidos csereje lenne?
A tavalyi szappanopera után én nem hiszem, hogy nála működik "pofád befogod és mész nyerni" mentalitás.daffy írta: ↑2023.06.13. 12:19:35
Ugyanakkor ő a nagy meccseken se bújik meg a háttérben és top3 játékos. Ha van lehetőség megvenni,érdemes elszalasztani? Egy Realban pont rá lehetne húzni a "pofád befogod és mész nyerni" mentalitást. Odamegy 3-4-5szörös bl győztesek közé. már ha nyilván.
Ésszel gondolkozva megvenném. Ha a durcás kislány énemre hallgatok,akkor menjen ahova akar.
Ugyanakkor ő a nagy meccseken se bújik meg a háttérben és top3 játékos. Ha van lehetőség megvenni,érdemes elszalasztani? Egy Realban pont rá lehetne húzni a "pofád befogod és mész nyerni" mentalitást. Odamegy 3-4-5szörös bl győztesek közé. már ha nyilván.
Nekem az a gyanúm, hogy Mbappé a Manchester-ben köt ki.daffy írta: ↑2023.06.13. 08:34:46Talán itt van a legjobb helyen. Mbappe saga season 3. ep.1.Off:
Mbappe írásban èrtesítette a PSG-t, hogy nem hosszabbítja meg jövőre lejáró szerződését, így a PSG ha pènzt akar látni, idèn meghallgatja az ajánlatokat Mbappeèrt.
Korábban történt: A csávó hülyét csinált Perezből és a Realból. A pénzt választva maradt a PSG-ben,ahol eddig sem termett sok babér,de sikerült még egyet hátrafelé lépniük.
Előzetes:
"PSG feel like "they have been STABBED" by Mbappé. @le_Parisien #rmalive
BREAKING: Kylian Mbappé tells PSG "Sell me NOW or I will leave for FREE next year" @TeleFootball #rmalive
BREAKING: PSG have given Mbappé an ultimatum, he either RENEWS or he will be SOLD this summer, and he has informed the club in an official letter he will NOT renew. @lequipe #rmalive
Real Madrid are PREPARED and READY to take action for Mbappé. @Santi_J_FM
Florentino Pérez has been speaking with Kylian Mbappé for SEVERAL weeks and plans to sign him this summer. @Santi_J_FM " /madridom/
Kíváncsi vagyok Perez lehajol-e széthúzott farpofával. Szerintem le. Elkölt vagy 250-et. Kicsit úgy érzem,mint CR-nél,top3 játékosra elverni egy rakás pénzt csak 5 év múlva derül ki,hogy okos dolog volt-e. Én nem tenném. Megmondanám neki,hogy ha jönni akarsz,jövőre "ingyen". Nem tudom jelenleg ki engedheti meg magának Mbappe-t. Talán MU-Chelsea? Máshova nem hiszem,hogy mehetne.
Talán itt van a legjobb helyen. Mbappe saga season 3. ep.1.Off:
Mbappe írásban èrtesítette a PSG-t, hogy nem hosszabbítja meg jövőre lejáró szerződését, így a PSG ha pènzt akar látni, idèn meghallgatja az ajánlatokat Mbappeèrt.
Ellenünk is megmutatta néhányszor a tavaszi meccs alatt, hogy nem ügyetlen.....ügyes kirakósként alakulnak a Real posztjaicsababarca írta: ↑2023.06.09. 15:44:15Real meg vitte Fran Garciát, szép fogás, legalábbis amennyit láttam belőle ügyes srácnak tűnik.
Ezek nekem a wtf kategóriák, persze nem angol, azért ilyen olcsó:DNagybarcelona írta: ↑2023.06.09. 12:38:03MacAllister hivatalosan is a Liverpool játèkosa 42 millió euróèrt.
Tudom, hogy ő is ingyen ment hozzájuk, nem kifejezetten át lett csábítva, de rosszul vagyok már ettől a Bayerntol, hogy megint egy rivális csapat játékosát fogom látni náluk. Ráadásul megy Laimer is Lipcséből hozzájuk. Teljesen komolytalanna teszi ez a versenyt.Nagybarcelona írta: ↑2023.06.08. 19:51:26Fabrizio Romano szerint Gurreiro a Bayern játèkosa lesz ingyen.
Erről is lekèstünk Grimaldo után. Alonso most már biztosan marad Balde cserèjènek, ami nem túl megnyugtató.
Kíváncsi leszek eladja e a Bayern Daviest, akit a Reallal híztak hírbe.
Szerintem kifejezetten illik a Tchouameni, Valverde, Camavinga sormintába és ez volt a posztom lényege. Nem hirtelen felindulásból vették. Tartom továbbra is, hogy van ebben kockázat, de ennek a mértékét a Realnak kell mérlegelnie.
A főoldal tanúsága szerint nem prioritás a baloldali védőposzt. "az első egy mélységi középpályás, a második pedig támadó középpályás megszerzése. A többit majd meglátjuk attól függően, hogy meddig jutunk.”Nagybarcelona írta: ↑2023.06.08. 19:51:26Fabrizio Romano szerint Gurreiro a Bayern játèkosa lesz ingyen.
Erről is lekèstünk Grimaldo után. Alonso most már biztosan marad Balde cserèjènek, ami nem túl megnyugtató.
Kíváncsi leszek eladja e a Bayern Daviest, akit a Reallal híztak hírbe.
Nem ugyanarról beszélünk. Kroos 33-34, Gündögan, De Bruyne 25 éves, befutott, bizonyított játékos volt. (Akanji 26)sanika01 írta: ↑2023.06.08. 12:31:25Ki lehet emelni néhány játékost, aki nagy pénzért igazolt egy a Bundesligából, de azért általánosítani nem szerintem felesleges. Hogy ne válna be onnan senki? Hosszan lehetne sorolni az ellenpéldákat is... A Bundesliga szerintem egy jó bajnokság, én nagyon kedvelem, bár tény az utóbbi években elég egyeduralkodó a Bayern.Nagybarcelona írta: ↑2023.06.08. 09:02:53Máshol nem tudják hozni azt a teljesítményt, amit ott, Haaland persze kivètel, szerintem ő a legjobbak között, de mèg Lewara is igaz ez egy kicsit, tudom, 35 èves egy új csapatban, nem is elègedetlenkedek. Havertz, Dembele, Sancho, Werner. Ugyanezt gondolom a francia ligáról is, lásd a sok 20+(közeli) támadókról, ès Lacazetteről, aki a Lyonban visszatèrve megtáktosodott. Lehet nyíltabb lenne a focijuk? Nem nagyon nèzek Bundes, Ligue meccseket.
De ha már példázódunk, Kroos is anno épp a Bundesligából érkezett, de a Gündogan, de Bruyne is ott játszott. Igaz, ők régebben, de akkor emlithetjük Akajit.Így persze, nagy a rizikó Bellinghamben, messze nem ér annyit, mint amit az érte adott összeg mutat, de jelenleg itt tart a foci. Ahhoz, hogy valaki kispénzért tudjon igazolni szerencse és türelem kell. És ez véleményem szerint sem Madriban sem Barcelonában nincs.
![]()
Így marad a nagy pénz és a nagy rizikó.![]()
163 millió pluszban van a Real az előző 3 átigazolási szezonból.
Itt van tehát az ötös lista, ami 2 támadó+szélső // szélső+2 szélsőhátvéd kapcsán külön is 200-300 milliót simán felemészt. Ezért hoznak egy százmilliós srácot a középpályára, pedig fele ennyiért is biztosan találtak volna egy tapasztaltabbat is, nem kevésbé lutrisat. Semmit nem értek a Castillához, de tényleg ennyire nincs senki, hogy ez a taknyos angol kölyök kell egy vagyonért? Erre mondom, hogy nincs értelme. Pérez nagy mágus, de 300 milliót hogyan fog beépíteni a költségvetésbe, mi lesz az ellenpontja a kiadásoknak? Nyilván a Real nyakán nem ül úgy a Spanyol Liga, mint a miénken, sokkal lazábban kell majd fogni a költségvetést, és biztos nem is fogják a csapatot annyira bszogatni, mint a miénket, hogy nem jön ki a matek. Azért a spanyol jobbközép mentalitás továbbra is nagyon él az összes madridi fejben, már pedig a Ligát is ők irányítják. De akkor is muszáj lesz vagy 200 milliót termelni ellenvetésnek, kiből jön össze ennyi? Vagy a jegyekből, párnahuzatból összehúzzák? Befejezték már a stadiont amúgy, vagy még épül? Daffy, mennyi az annyi, és hány évre, milyen a Bernabeu projekt, mekkora kiadás a csapatnak? Nem kérdés, hogy meg fog-e térülni, de az éves költségvetés tényleg egy nagy r.banc, bocsánat a szóért, ezzel foglalkozom (részben), meg még néhány barátom szintén.daffy írta:Oké,de akkor is megy Kroos és Modric jövőre,ha nem érkezik senki. Akkor meg már inkább jöjjön egy "A" kategóriás tehetség. Sajnos a mostani listán az. Tchouameni,Valverde,Bellingham,Camavinga kp fel kell,hogy vegye a versenyt a világ élvonalába tartozó játékosokkal egy év múlva. Ha nem teszi,akkor is egy jó lóra tett a Real ezzel. A hiba nem ebben a csapatrészben lesz,erre mondhatják,hogy kész van. Kell 2 támadó,1 szélső,2 szélső hátvéd. Na,ez viszont baj. Jobbosra nincs hátvéd kínálat. Támadó szekció szintén erősen híján van a klasszisoknak. Vélhetően Kane lesz a 2023-as Van Nistelrooy,de kell neki csere.
Ki lehet emelni néhány játékost, aki nagy pénzért igazolt egy a Bundesligából, de azért általánosítani nem szerintem felesleges. Hogy ne válna be onnan senki? Hosszan lehetne sorolni az ellenpéldákat is... A Bundesliga szerintem egy jó bajnokság, én nagyon kedvelem, bár tény az utóbbi években elég egyeduralkodó a Bayern.Nagybarcelona írta: ↑2023.06.08. 09:02:53Máshol nem tudják hozni azt a teljesítményt, amit ott, Haaland persze kivètel, szerintem ő a legjobbak között, de mèg Lewara is igaz ez egy kicsit, tudom, 35 èves egy új csapatban, nem is elègedetlenkedek. Havertz, Dembele, Sancho, Werner. Ugyanezt gondolom a francia ligáról is, lásd a sok 20+(közeli) támadókról, ès Lacazetteről, aki a Lyonban visszatèrve megtáktosodott. Lehet nyíltabb lenne a focijuk? Nem nagyon nèzek Bundes, Ligue meccseket.