Azt a részt valahogy nem tudom elhinni, hogy nem akarta, hogy miatta adjanak el bárkit. Valamint azt is írta, hogy a pénz nem lett volna gond. Ingyen érkezett volna. "Csak" a fizuja lett volna költség, de azt meg oldjuk már meg. Egy Madridban gyakran használt klasszikust idézve: a mezeladásokból öszejött volna. Szóval ez a nem akarom, hogy eladjanak valakit, ez nekem olyan felesleges jó emberkedés.
Lehet benne volt, hogy nem akar bl-ből kizúgni megint. Valamint az a rész valid, hogy ő itt újra vezér lett volna rengeteg elvárással. És ha nem megy a szekér, akkor már nem tudnak Busira, Abára, Piquére mutogatni, így első számú céltábla csak ő lehet egy esetleges
Nekem ebből a nyilatkozatból azért még érződik egy olyasmi, hogy ő a Laportában csalódott 2 éve, és mint ha egyértelműen őt tartaná felelősnek a távozásáért. Nem mondom, hogy konkrétan utálja, de azért ez egy fricska volt az elnöknek (csórónak azért van dráma ebben az elnökségben bőven).
Madridba Bellingham egy rakás pénzért, mi meg a Messinket sem tudjuk hazahozni. De nézzük pozitívan, legalább a fiataloknak van már új szerződése.