Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát Reyes rosszul érzi magát kint angliában, és ha a margit kifizeti, akkor bizony mindegy, h mit akar az arsenal.Bodi írta:Remélhetőleg az Arsenal már nem fogja elengedni,így is elég nagy bajban vannak,nem engedhetik meg maguknak,hogy még tovább gyengüljenek!
öregszik a puna is, ez van.lionelmessi19 írta:amúgy rosszul láttam, h emersonnak nem bírta a meccs alatt a szive az izgalmakat?csak fel alá sétált, és mindenki átment rajta.
hát mondjuk lehet, h nem lesz szimpatikus, amit írni fogok, de én nagyot csalódtam a szuperkupán a katalán szurkolókban.Los Banditos írta:Nekem a végén elég hülyén jött le hogy 35 ezer ember tapsolt a másik 35 ezer meg fújolt![]()
OFF:Tessék átkapcsolni a SportKlubra és felkészülni arra hogy miylen kommentálást várhatunk,de lehet hogy az a szerencsétlen horti vagy ki fog közvetíteni és akkor mégjobban élvezhetjük a meccset
akkor mi volt a margós oldalon az a 7-2-es tipp?? gondolom a csávó nem a Villarrealra tett:)))ronaldinho bárkája írta:azt senki sem várta h most majd a real lemossa a pályáról a villarealt...capello is megmondta h az elsö 10 forduló az naggyából a csapatépítésről fog szólni addig ne várjon senki eredményes szép játékot mindig...de ne örüljetek nem rossz ez az 1 pont riquelméék ellen...
nemnem, már előtte megmondta, h kell egy csomó idő, mire jók lesznek.Sylvinho_ írta:RM - Villarreal 0-0
Gondolom Capello azt fogja mondani, hogy ez a meccs számukra nem volt fontos.![]()
hát nem hinném, hsokkal jobb lenne a margit idén.ronaldinho bárkája írta:azt senki sem várta h most majd a real lemossa a pályáról a villarealt...capello is megmondta h az elsö 10 forduló az naggyából a csapatépítésről fog szólni addig ne várjon senki eredményes szép játékot mindig...de ne örüljetek nem rossz ez az 1 pont riquelméék ellen...
Neked van igazad, Villarreal egy város, ami Valencia tartományban van.Los Banditos írta:Villarreal két r és Valenciai tartományiak.Én így tudom.Amúgy mostmár bőven jobb a Villarreal!
Igen csak akkor 25-1 volt a kapuralövés a javunkra és volt 4 kapufánk meg ordító helyzetek.Ma ugyanazt mutatta a margit amit tavaly,támadgatnak de alig jutnak kapuralövési helyzetig.Drigo írta:Tavaly a Barca is egy 0-0-lal nyitott és aztán...Los Banditos írta:És a végeredmény 0-0,idén se nyernek ezek semmit..
Tavaly a Barca is egy 0-0-lal nyitott és aztán...Los Banditos írta:És a végeredmény 0-0,idén se nyernek ezek semmit..