Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Annak sincs relevanciája, hogy most ezt az évet, meg a pool-tham döntőt kiemeljük, mert az alátámasztja az érvelésünket.
A többit persze, tudom, hogy ez a véleményed, én nem ismerem az általad említett csatornákat(?), szóval elhiszem, hogy túlzásokba esnek. Nem is erre írtam, hanem pl Troym 2001-től írta össze az eredményort, az még a Milan aranykorszak előtt/kezdetén volt, és még jóval a Barcelonáé előtt, ami már ugye kb 4 éve leáldozott, pedig elég sokáig tartott. Csak hogy szemléltessem, mennyire nincs szerintem semmi relevanciája abban, hogy most már jó ideje tényleg bőven az angolok a legjobbak, hype-tól függetlenül. Az egy teljesen más korszak.csababarca írta: ↑2023.06.01. 15:57:11Reális esélye a citynek van évek óta megnyeri a PL-ből a BL-t, meg a Liverpoolnak volt 1-1 jobb éve.
Alapból túl van hájpolva.
Ilyen alapon se a spanyolok, se az angolok fasorban sincsenek idén az olaszokhoz képest.gránit írta: ↑2023.06.01. 10:57:34Az biztos. Érdekes, amikor a spanyolok nyerik sorra az EL-t, sosem írják azt, hogy az a legerősebb bajnokság, mert milyen erősek a spanyol középcsapatok.MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.06.01. 10:28:31Hozzáteszem ha egy PL középcsapat vert volna végig mindenkit akkor az angol sajtó úgy Besztlígezne hogy augusztusban is ez folyna a csapból
Az biztos. Érdekes, amikor a spanyolok nyerik sorra az EL-t, sosem írják azt, hogy az a legerősebb bajnokság, mert milyen erősek a spanyol középcsapatok.MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.06.01. 10:28:31Hozzáteszem ha egy PL középcsapat vert volna végig mindenkit akkor az angol sajtó úgy Besztlígezne hogy augusztusban is ez folyna a csapból
Igen, így gondolom én is. Nem tudom, hogy ez változni fog-e...MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.06.01. 10:28:31Ez a különbség a kiesése párharcot játszani tudó csapatok meg a Barca között.
Hozzáteszem ha egy PL középcsapat vert volna végig mindenkit akkor az angol sajtó úgy Besztlígezne hogy augusztusban is ez folyna a csapból, a főhősöket meg 100millákért igazolnák át![]()
![]()
Igen, én is örülök nekik. Tebas akárhogy próbálja elbarmolni a ligát, és ezzel őket is, nem sikerült neki...Subinho írta: ↑2023.06.01. 08:52:53Jó kis hajtós meccs volt ez, kicsit a VB döntőt idézte, egyik csapat megy előre, helyzeteket alakít ki, másik meg ilyen semmilyen játékkal próbál védekezni. Mondjuk Murinnyótól mit vártunk.Arra az 1 gólra építettek, hátha sikerül megtartani, amit ráadásul szabálytalanság előzött meg. Mondjuk a gól szép volt, meg az indítás is. Majdnem összejött a Romának, de a Sevilla azért jobban akarta ezt, jobban dominált a meccsen.
Ez a Sevilla egyébként kemény falat lesz a ligában. Baromi rosszul kezdték a szezont, de az edzőváltás csodát tett velük. Azóta ők szerezték a legtöbb pontot a bajnokságban, ill. 16 meccsen talán 1 vereségük van, a legutóbbi Madrid elleni, ahol az EL döntőre pihentek. Jövőre BL indulás is meglett ezzel a gyenge szezon rögtön sikeres lett, EL győzelem, BL indulás, most ott nagy az öröm! Gratula, megérdemelték!
A "gyalázásról" meg csak annyit: február 5-én volt az a Barca-Sevilla 3-0 meccs, Mendilibart március 21-én nevezték ki. Ha a sorsolás úgy alakul, hogy később találkozunk, garantálom, nem ez az eredmény....

Mások minősítése sokszor magában hordozza a saját csapatunk minősítését. Az egyik óhatatlanul következik a másikból.