Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tehát azt az embert fikázzátok akinek egyes egyedül több váratlan van a lábában mint a másik 10nek együtt, és akinek ma is egyedüliként volt futballra emlékeztető megmozdulása. A hatékonyság pocsék egyelőre, de inkább nézem az ő megindulásait mint a 90 percig tartó céltalan tilitolit.
Igen,de a brazil csodatinin kívül nem nagyon szólnak a hírek másról,Zaha és Kárászkó is inkább szélső. B- ből meg nem is tudom mikor jött fel valódi 9-es.
Hát igen, én is ezt figyelem, a szakál rendben van, a játék kevésbé...
Ha ez a cél, ahhoz nem kell kb senki. Ez a keret spanyol szinten top1-2. Innentől felkészítésen, taktikán, elszántságon múlik.csababarca írta: ↑2023.05.20. 21:42:07
Ha az a cél, hogy a spanyol ligát domináljuk évekig, akkor jöhet ilyen Merino kaliber, nem oszt nem szoroz, semmi extra.
Le kell fektetni a célokat, és úgy igazolni.bence0330 írta: ↑2023.05.20. 21:39:06Ha már áthozzuk ide az igazolások részleget a meccs alapján, Merino esete pont az, akivel szerintem jobb lenne a keret. Kell 1-2 erős, vagy akár csak erős közepes középpályás, aki akár kezdő lehet, ha épp nagyot megy, vagy akár be lehet állítani a padról, és nem egy Torre meg SR. Ilyen igazolásokkal is sokat erősödnénk, akkor is, ha nem BS meg KDB, vagy valai klasszis, aki vezére lenne a csapatnak, az egy egész más kérdés. Ilyen szinten Zubimendivel sem lenne bajom, csak vele nem ez a cél, ha jól értem.
Minden támadónk hektikus, pont nem lógna ki Kubo.Bob_Marley írta: ↑2023.05.20. 21:26:15Kubo borzasztó hektikus.
Ahogy egy Veiga vagy Sergi Darder. Tökéletesen ideillo profilu játékosok. Labdabiztosag,magas passzkeszseg, nagy munkabírás.