Hogy kik azok akik csak tippelgetnek, és kik azok akik valós forrásokkal rendelkeznek azt szerintem sosem tudjuk meg, mindenesetre eléggé kaotikus helyzetek lehetnek az átigazolási szezonban és ha valami nem bizonyosul igaznak nem feltétlen jelenti hogy nem volt rá realitás.
Elég ha Alemany esetét megnézzük, ha nem lett volna hivatalosan bejelentve akkor rengeteg forrás megégett volna a "BREAKING Alemany távozik" majd 2 nappal később" Alemany mégis marad, meggondolta magát" storyból , pedig valóban így volt
Kövezzetek meg de amúgy megfelelő pótlás esetén én az egész Torres-Fati-Dembele-Rafinha négyest eladnám mert valahogy egyikükben sincs meg az amiért hosszútávon egy TOP Barcában helyük lenne, ezekből egyedül Rafinha aki kilóg deő viszont komoly piaci értéket is képvisel.
Fati-Torrest nem kell bemutatni, Dembele szintén folyton sérült, Rafinha pedig mezőnyben jó de cselben és kapu előtt 0, Fati-Torres a 0 kategória, Dembele-Rafinha pedig félszemű megoldások akikben sok a HA.
Liverpool mivel lecsúszik a BL-ről így a Firminho-Salah kettős hozható lehetne, mégha nem is vagyok nagy Salah rajongó, de lehet többet tudna nyújtani nekünk mint a Dembele-Rafinha kettős.
Firminhot jól lehetne rotálni Lewandowskival és ingyen hozható, Salah pedig 30 évesen lehet többet nyújtana nekünk mint a Dembele-Rafinha kettős ráadásul nagyon keveset sérült.
Balra meg bárki aki egyeneset tud rúgni a labdába kapu előtt, de pl a fél szezont sérült, fél szezont átbulizó Neymar is előrelépés lenne a mostaniaknál
Nem állunk amúgy rosszul, megvan a nagyon erős és fiatal mag, ehhez egy jobbekk-top kp- 2db épkézláb támadó igazolással összeállhatna egy nagyon komoly csapat ami a BL-ben is szintet léphetne.