Gündogan - Kessie helyett 25 millió pluszt jelentene. - sztem ő inkább Busi helyére jönne kezdőbe, ettől még Kessie eladható.Goikoechea írta: ↑2023.05.19. 13:55:34Én nem látom nagyon ördögtől valónak a pletykákat, sem teljesíthetetlen küldetésnek.
Gündogan - Kessie helyett 25 millió pluszt jelentene.
Inigo - Eric Garcia helyett 10 millió pluszt jelentene.
Kimmich- Busi helyett 10 millió pluszt jelentene.
Messi - Dembele helyett 10 millió minuszt jelentene.
Abde - Ferran helyett 45 millió pluszt jelentene.
Carassco - Alba helyett 20 millió pluszt jelentene.
Alonso eladás 10 millió pluszt jelentene.
Az eladást és fizukat is beleszámoltam nagyjából.
130 millió már meg is van. Pique hagyatéka, Griezmann üzlet, Barca tv nem tudom mennyit nyomna a latba. Fati eladásával regisztrálhatóak lennének a fiatalok.
Tudom álomvilág.
Inigo - Eric Garcia helyett 10 millió pluszt jelentene. - inkább egy jobbhátvéd kellene, középen meglennénk ha Koundé nem jobbon játszana
Kimmich- Busi helyett 10 millió pluszt jelentene. - nagyon remélem Kimmich nem jön ide!!!
Messi - Dembele helyett 10 millió minuszt jelentene. - Nem fogjuk eladni Dembelét, bármennyire is max. 15 meccsen használható egy szezonban, ill. Messi nem fog jobbszélen rohangálni, igazából nem is tudom, hogy kellene-e Messi egyáltalán.
Abde - Ferran helyett 45 millió pluszt jelentene. - Semmit nem fog játszani Abde, ettől Ferran eladható.
Carassco - Alba helyett 20 millió pluszt jelentene. - Carasco balhátvéd? Esküszöm nem tudom. Alba elmegy? Nem bagyok benne biztos.
Alonso eladás 10 millió pluszt jelentene. - Alonso mehet persze, ha a. Koundéra középen számítunk, vagy b. jön Inigo.