Na, zárhatjuk be az Offtopicot

Csodálkoznék rajta, hogy ha egyáltalán odaférnénk a húsosfazék mellé, amikor a megszerzéséről lesz szó. Ha van esze a Real-nak, esetleg egy Liverpool, MU szintű csapatnak, azonnal rámennek. Kimmich-ért még a 100 millió is aprópénz, amit ezek farzsebből kitesznek, míg nekünk kb 2050-ig zálogba kellene mindent tenni érte....Cseri írta: ↑2023.05.17. 09:58:35Ezt a hírt örömmel olvastam én is. Annyi,hogy elvileg nem érzi jól magát a BM-ben,de ez annyira nem viszi le az árát,hogy ki tudjuk fizetni... Érdekes,hogy egy befutott német játékosért kérnek annyit,mint egy angol pelyhedző "csodagyerekért".Troym írta: ↑2023.05.17. 09:05:23A mundo szerint már Kimmich érkezik.![]()
Mondjuk pár kategóriával jobb, mint az eddig felmerült nevek és vkp mellett tud jhv poszton is játszani. Csak azt nem értem egy 80 milliós játékos kapcsán hogy képes leírni egy komolyabb újságíró, hogy valós célpont, meg olyanokat, hogy olcsóbb lenne, mint Zubimendi.
Èn is olvastam. Règebben említettem is, hogy ő extra játèkos. Arra alapoznak, hogy megromlott a viszonya a vezetősèggel, ès kipróbálná magát máshol is, Messis Barcát nagyon kedvelte gyerekkènt, Lewa ès Stegen a barátja. Ettől függetlenül nagyon kicsi rá az esèly. Zubimendi 60+ millió, Kimmich gondolom 60-80 millióèrt távozhatna. Ha figyelembe vesszük, hogy többet szerel mint Busquets, ès kis túlzással több kulcspasszt ad átlagban, mint a fèl csapat (2,7/meccs), elmondható, hogy egy igazán jó játèkosról van szó. Tribunan beidèztèk Xavi nyilatkozatát is, hogy Guardiola dícsérő szavai óta figyelemmel követi.Troym írta: ↑2023.05.17. 09:05:23A mundo szerint már Kimmich érkezik.![]()
Mondjuk pár kategóriával jobb, mint az eddig felmerült nevek és vkp mellett tud jhv poszton is játszani. Csak azt nem értem egy 80 milliós játékos kapcsán hogy képes leírni egy komolyabb újságíró, hogy valós célpont, meg olyanokat, hogy olcsóbb lenne, mint Zubimendi.
Ezt a hírt örömmel olvastam én is. Annyi,hogy elvileg nem érzi jól magát a BM-ben,de ez annyira nem viszi le az árát,hogy ki tudjuk fizetni... Érdekes,hogy egy befutott német játékosért kérnek annyit,mint egy angol pelyhedző "csodagyerekért".Troym írta: ↑2023.05.17. 09:05:23A mundo szerint már Kimmich érkezik.![]()
Én is egyre több helyen olvastam, gondolom egyik kacsát átvették és nyomatják.Troym írta: ↑2023.05.17. 09:05:23A mundo szerint már Kimmich érkezik.![]()
Én abban az egyben reménykedem, hogy ugyan mondta, hogy ott kipróbálja, de a valóságban kapott 1 (2?) meccset, azóta meg semmi, én úgy érzem, hogy letett róla teljesen, vagy max valami sérüléshullámban jöhetne szóba kp-n is. Szerintem ha itt maradna, akkor az azért lenne, mert nem akar elmenni, és ilyen sokadik csere lesz. De ennél kicsit szimpatikusabbnak tűnik nekem Garcia emberileg. Szerintem le fogja vágni, hogy két nagy csapatban volt 5.-6. védő, úgyhogy egy szinttel lejjebb kell menni, valami Celta kategóriát próbálnék meg a helyében.
Oda kell adni Eric Garcia-t nekik, amúgy is megy el Pau Torres, ugyanolyan játékos, mint EG. Mellé odaadjuk még kölcsönbe Pablo Torre-t s jöhet.Nagybarcelona írta: ↑2023.05.16. 17:53:21Már írtam, ebben a Roqueban semmit nem látok a videók alapján. 45 millió. Legalább ez a Jackson egy benga csávó, cselezni jól tud, ès nagyon jól fedezi a labdát. Kicsit olyan Drogba, Lukaku típus. Eddig szèlsőt játszott (mindkèt szèlen tud játszani) 12 meccsen volt kezdő, 7 gól+ 2 cserekènt 21-èvesen, ha el lehet hinni a korát
Roque ára is határeset. A bevált csatárok 80-ról indulnak.
Van még hátra négy forduló, figyelni kell a srácot. Ha folytatja a jó sorozatát, jöhetne. Röpködnek a nevek, van szó középhátvédről, szélsőkről, Busquest pótlásáról, de egyvalamiről megfeledkezünk, az a csatár Lewandowski mellé, amire nagy szükség lenne. Ha lesérülne, jelenleg senkivel nem tudnánk pótolni, a sok 1-0-s meccs egyik oka meg pont az, hogy nincsenek igazi befejezőink, miközben a mezőnyfölényünk sokkal meggyőzőbb végeredményekre adna lehetőséget. Én Wahit néztem ki, ő is kb annyi idős és egyik sem keres évente egymillió eurót se. Jelen helyzetben ilyen olcsó igazolások néznek ki, amik akár jól el is sülhetnek, és a fizetésükkel sem lenne gond, csak nem kell palimadárnak lennünk és úgy adni 10 milliós fizetéseket, hogy sokkal kevesebbért is jönnének.Nagybarcelona írta: ↑2023.05.16. 15:27:29Állítólag már egy ideje figyeljük Nicolas Jacksont a Villarrealból.
Nem hiszem, hogy annyira felszökött volna az ára. Az utóbbi 4-5 meccsen mutatott valamit, az előtte való 18-19 meccsen volt vagy 2-3 gólja, tavaly jóformán a keretben sem volt, de amikor játszott is 1 assistot tudott felmutatni összesen. Ha ez nem lutri, akkor nem tudom mi az. Enzo Fernandezt ár fölött vette meg a Benfica 40-45 millióért, az hogy a Chelsea mit csinált Cucurella-féle ámokfutás.Nagybarcelona írta: ↑2023.05.16. 15:27:29Állítólag már egy ideje figyeljük Nicolas Jacksont a Villarrealból. A srác durván jól tolja, kíváncsi lennèk az árára, biztos kisebb lutri, mint Roque. Állítólag tèlen vitte volna a Bournemouth 23-èrt. Amióta kettesével rugdossa a gólokat, gondolom felszökött az ára.
Nagyon vicces, mikor "felfedezek" valakit, akkor kiderül, hogy már figyeljük. (Haaland, Enzo, Julian Alvarez, Jackson)
Az már annyira nem, hogy úgy tűnik jól működik a megfigyelő rendszer, de a döntèshozás, mèg nem az igazi.
Elnèzèst kèrek, nem ide, az átigazolások topikba szántam.
Ott van erre Christensen.
Ezekből a próbálgatásokból nem szokásunk jól kijönni, Baldét öröm nézni a baloson, ráadásul ott van támasznak Cristensen, szóval remélhetőleg nem kutyuljuk össze azt, amit nem kéne.
Az első két ponttal egyet is értek.
A Raphinha-Dembélé két szélk folyamatosan játszott, mikor lehetőség volt rá, másrészt azt, hogy Fati és Ferran egyszerre távozzon nem sok esélyt látok.bence0330 írta: ↑2023.05.16. 11:45:28
Carrascoért való bejelentkezés (most hagyjuk, hogy ő elég ide, vagy nem, nézzük csak a posztját) a legüresebb posztunkra történik. Konkrétan nincs balszélsőnk, mivel Fati és Ferrán (aki eleve nem is az) teljes nulla. Akkora lyuk az a poszt, hogy emiatt álltunk át 4 középpályásra, és hamarabb játszik ott Gavi, mint a másik kettő. Alighanem minimum az egyik távozik, de akár még mindkettő is, így bőven a legnagyobb hiányposztunk a balszélső, ezért megyünk Carrascoért (vagy valaki másért, most mindegy, ezért megyünk egy balszélsőért).
Vagány dolgokat írsz, de ez nem ennyire fekete-fehér.
Lehet, hogy szükség lesz rá, és ott több szerepet kap, ha balra jön Carrasco. Vagy Carrasco és Balde lenne baloldalon, és Dembelé a jobboldalon (aminek nem nagyon örülök), de Xavi inkább Dembelé oldalára rakta át Baldét (plusz egy indok, amiért nem jön jobb-bekk). Raphinhát meg szerintem eladjuk.
Mert mindkettő balbekk egyrészt, másrészt akkor ki lenne a jobboson?gránit írta: ↑2023.05.16. 11:39:36Alba és Balde miért ne játszhatott volna egyszerre a baloson? Szerintem nem csak kényszerűségből rakta át jobbra Baldét Xavi, ott Dembelével voltak ketten. Ennyi erővel a baloson is lehettek volna ketten Albával. Csak ha már a balszélre keresünk valakit, én inkább Acunát hoznám, mint Carrascót.
Más magyarázata meg nincs annak, hogy Carrascóért bejelentkeztünk. Alba még egy évig marad, akkor már hárman lennének. Valószínűleg a jobbszélen is el tudja képzelni Baldét Xavi, főleg, ha Raphinhát eladják. Így kell valaki balra, mert Alba egyedül már kevés lesz.
Mac Allister-Pedri-de Paul-Gündogan brutális lenne.bence0330 írta: ↑2023.05.16. 11:30:31De Pault imádnám itt.gránit írta: ↑2023.05.16. 11:22:33Baldét vasárnap is átrakta Xavi jobbra, ezért is jelentkeztek be Carrascóért, akit baloldalra hoznának. Az Atleti sajnos nem fogadta el a cserét Ferrannal, így ha meg akarjuk szerezni, fizetnünk kell, igaz, max 20 milliót.
Ha balszélsőt keresünk, én Acunát hoznám. A csatársorba a 20 éves Wahi gyereket néztem ki magamnak. De Pault hoznám még a középpályára. Azt problémásnak tartom, hogy Lewandowski mellé nem keresünk csatárpárost. Korosodik, és ha lesérül, jelenleg nincs alternatíva.
A Baldéval kapcsolatos téma szerintem abszolút nincs így.