Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jah, gyozelemmel provokaltuk ki a kiesesuket, de ezt nem birtak cernavalvinszentvega írta: ↑2023.05.15. 08:38:20Tebas és a Liga hozzáállását ismerve, nehogy minket büntessenek meg pontlevonással, a szegény Espanol szurkolók provokálása miatt...![]()
![]()
Tebas és a Liga hozzáállását ismerve, nehogy minket büntessenek meg pontlevonással, a szegény Espanol szurkolók provokálása miatt...
Sima meccseken voltam már, de sose sikerül eltalálnom amikor bajnokok lehetnek, így bajnoki ünneplésen sem voltam soha. Idén a Betis meccset választottam, 2 meccs választott elAndris írta: ↑2023.05.14. 23:24:57Altalaban a Catalunya teren van ilyenkor a banzaj.
De ez a lakossage meg a szurkoloke. A csapat a varosban majd egy elore megtervezett utvonalon megy busszal, egy elore bejelentett napon.
Nem aggodnek, tuti kihozzak majd oket, a kozonseg talan spanyol, de azert megiscsak a katalan fovarosban vannak.
Altalaban a Catalunya teren van ilyenkor a banzaj.
Valoszinuleg akik a lelaton pityeregnek, nem ugyanazok a marhak, akik berohannak megverni a bajnok csapatot.
az egyik madár felborított egy kamerát, de telibe vették, meg utána követték végig a lelátón
Mégha "csak" az ének lenne az utolsó előtti kiesőtől a friss bajnok ellen:
A b a feljutás környékén van,kell oda a tűzerő! Xavinál (egyelőre)nagyobb nevű edzők sem tudták behúzni a ligát az utóbbi években nálunk.Ahhoz,hogy ez neki meglegyen, csapágyasra járatja azokat,akikben megbízik,azok pedig kb.a kezdő 11 tagjai. 4 éve nem voltunk bajnokok,Xavi szerintem szorong,hogy elbukja. Amint meglesz papíron is a liga,tuti lelazul majd,és jönnek a többiek,fiatalok,meg a variálás.bence0330 írta: ↑2023.05.14. 15:01:14Egyetlen B-s vagy fiatal mezőnyjátékos sincs a keretben, se Yamal, szokás szerint Riad, esetleg Estanis, vagy senki. Komolyan aggódik még a bajnokság miatt, és ennyire?Lehet már 2-0-ra fogunk vezetni a 80. percben, és tét nélkül be lehetne tenni akárkit kísérletként.
Sergi Roberto viszont szerencsére visszatért. A gyógyulásának persze önmagában örülök.