Mondjuk a Tham témához hozzátenném, hogy kivágták Contét. Az óriási hiba volt, utólag meg már ugye nyilvánvalóan. Vele azért még mindig ott lavíroznának a 4-5-6 hely körül valahol szerintem, legalábbis addig is ott voltak. És pont miatta gondolták sokan, hogy top4-ben lesznek, Conte elküldéséig ebben nem is volt nagy hiba, ott voltak a közelben végig. Miután távozott, én már az EL helyre sem adtam volna egy lyukas garast sem, annak a csapatnak ilyen erős bajnokságban ő volt kb az egyetlen reménye legalább. Egy Kane nem csinál nyarat...
Az Arsenalért tényleg kár

Kicsit olyan érzésem van velük kapcsolatban, még ha jóval kisebb mértékben is, mint tavaly, mikor Xavi idejött, és kihajtotta mindenki belét, ami jó volt egy komoly győzelmi sorozatra, de aztán mindenki kikészült. Valahogy azt éreztem végig az Arsenalon, hogy 110%-on égnek minden meccs minden percében, és ugyan tökéletes felkészülésssel és némi mázlival meg lehetett volna éppen tartani még pár meccsig, de bajos volt. És ő is kb ugyanazt a sort küldte fel minden meccsen, mint Xavi.
De Zerbi meg a legszimpatikusabb edző volt talán a Serie A-ban, örülök, hogy le tudta tenni a névjegyét itt is. Aztán lehet, hogy ő is olyan lesz, mint pl. Potter, hogy ez a tudása teteje, de nekem ő kicsit komolyabbnak, felkészültebbnek tűnik.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy