Szerintem nagyon jó meccs volt a tegnapi, a két jelenlegi legjobb csapat csapott össze. Szoros meccsre számítottam, a játék képe viszont meglepett, azt hittem, a City dominánsabb lesz. Úgy gondolom, Ancelotti nagyon jól felkészítette a csapatát, az edzők csatáját az x ellenére is ő nyerte tegnap, a gyengébb kerettel volt abszolút partyban.
A hazai visszavágó miatt papíron még mindig a City a favorit, de az előző évek tanulsága miatt a Realt mondanám. Az ilyen szoros párharcokat ők rendre behúzzák, Pep pedig eltaktikázza. Aztán majd megletják. Ott szerintem el is dől a BL trófea sorsa. A milánói derby is izgalmas lesz, de hiába fejlődött sokat a két olasz csapat, még mindig szintekkel gyengébbnek tartom őket, mint a tegnapi párharc résztevevőit.
angliában a PL cím 1000x annyit ér mint egy bl, abból meg van neki 4 is.
Ez azért erős túlzás, de értem mit akartál vele mondani. De azért úgy gondolom, hogy az arabok legalább egy BL-t be akarnak húzni.
Még visszatérve Ancelottira: akár behúzza idén is, akár nem, szerintem ő a legjobb BL-edző. Anno a Milant is rendre összerakta az rangadókra, mi is megszenvedtünk velük 06-ban, pedig brutál jó csapatunk volt akkor is. Nem dominálják szét a mezőnyt a csapatai, de mindig számolni kell velük, bármekkora favoritnak is tűnik az ellenfél.