gránit írta: ↑2023.05.08. 10:13:51
Azt meg megértem, hogy egyesek nem akarnak igazolásokat, és mindenképpen a saját nevelésű játékosokat szeretnék a csapatban látni.
Nem az igazolásokkal általában, hanem konkrétan a nevek egy részével kapcsolatban vagyok szkeptikus.
Minden lyukas helyre nem fogja futni minőségi érkező.
Kéne: Khv, Jhv, Középpályás, támadó(k)
Na ennyi pénz és bérkeret 100, hogy nincs.
Nekem a bal oldali támadó poszton nem lenne gond, ha jönne valami ütős erősítés, de Carrasco szerintem nem az, cserébe nem is fiatal és nem is olcsó. Pont ezt kéne lefedni olcsón akkor, mert fontosabbnak tűnik a többi probléma.
Amrabat szerintem totális zsákutca, Inigo kb ugyanez, plusz egyre többet sérült.
Ma ismét Diaz neve került elő Uruguayból Romanonál, ő 6 milliós igazolás lenne és 20 éves, Amrabat 30 milliós, 27 éves, most akkor mit szeretnénk?
Gündogan is többet sérült, Auba 1 éve alig játszik. Amikor legutóbb jött Auba 2-3 hétig nem játszott, most meg hónapok óta.
Cserébe nincs egy db dedikált jhv a keretben, kéne egy cserecsatár, de olyan akinek elég meccsenként 3-5-10 perc, hogy mutasson valamit.
És akkor ott az elefánt a porcelánboltban: Messi.
Hol akarja használni Xavi? Ha kp, akkor minek Gündogan? Ha támadóként és még kerülgetjük Roque/Auba egyikét, minek Carrasco?
De egyetértek Andrissal, várjuk ki a végét, egyenlőre fura.