Jah értem, ilyenkor megbízható a sport, de amikor rossz hírt közöl, akkor aaa hagyjuk, lapozzunk, bulvár.bence0330 írta: ↑2023.05.08. 23:26:43
Davi idézett a sportból, ahol három PL nagycsapat érdeklődését írták, erre reagáltam, meg a többi játékosra is, nem csak rá. Mivel egész télen 70-80 körüli ajánlatokról szóltak a hírek főleg az Arsenaltól, és már nyáron is 70M-ra bólintott rá a Leeds a CFC-től, több csapat versenye esetén ez biztos, hogy feljebb megy, főleg, hogy a NC beszállt a buliba. A szintje, vagy hogy tényleg ér-e ennyit, eladási szempontból tökmindegy, pont azért írtam, hogy Antonynál nem rosszabb, és érte is kicsengették a 100 misit, a mi brazilunk munkamorálja meg kb a világon a legjobb a posztján, és a számai sem rosszak, ez a PL-ben szerintem már simán lehet 100. És ha nem akarjuk mindenáron eladni, akkor ennyit le is kell, hogy tegyenek érte, szerintem 80 alatt nem is állnánk szóba senkivel, ha már a csapatunk legjobb támadója fél éve.
Az, hogy a Leeds mire bólintott rá teljesen irreleváns, mert már nálunk van. Az, hogy a Chelsea mit ajánl érte szintén irreleváns, látjuk mit értek el az igazolásaikkal. Na annyira is értenek hozzá.
Nem tudom van-e ajánlatunk rá, de ha itt valaki 80-at adna érte (kétlem), akkor lehet elengedni.
De ugyanezt mondom, ha Dembeléért, Fatiért, Gaviért, FT-ért jön ilyen pénz.