Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem vagyok túlzottan képben a sráccal, de tudtommal ő egy ballábas középső védő, aki néha balhátvédet játszik, a jobbhátvéd poszthoz szerintem semmi köze, azért sem érti senki, mit akarunk vele azon kívül hogy többedik cserének látatlanban is jobb, mint Garcia,
Nagyon jól hangzi, de ahogy írtad ez FM sajnos. Raphinha biztos marad, Dembele meg világ legjobbja lenne, ha be tudná fejezni az akcióit, nem a lelátóra küldené a labdát.Cseri írta: ↑2023.05.05. 17:16:41Nálam akik érinthetetlenek lennének:MATS,Ara,Chris,FDJ,Pedri,Baldé,Lewy,Koundé
Jó pénzért mehetne:Dembi,Raphi,Gavi
A többiek mehetnének szinte bármennyiért.
Bejövő oldalon pedig:idén nyáron is,és amennyire tudom, jövőre is, több használható játékosnak jár le a szerződése,akiket elhoznék.
Hátra:Martinez,Semedo
Középre;Tielemans,Gundogan,Kamada
Előre:Messi,Zaha
Jövőre:Leao,Lewy helyett H.Kane:),Rashford
FM vége![]()
Ámen!Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.05.05. 12:42:41Amen mind a két deal-re. Fatiból amennyit lehet ki kell csikarni, Ferrant pedig látjuk hetente, hogy rettentő kevés ehhez a szinthez, ha pedig érkezne Messi ő is létszámon felüli lenne, ha még nem az. Érdekes igazolási időszak elé nézünk, de Alemany neve nálam biztosíték, hogy jól fogunk végre sakkozni.Messa írta: ↑2023.05.05. 08:39:34Két friss hír ma reggel, a sport értesülései szerint az Aston Villa szemet vetett Ferránra, és ő az egyik fő kiszemeltük a támadószekció megerősítésére. Ha ebben már benne van Alemany keze, azt javaslom Laportáéknak, hogy öntsék aranyba azt a bizonyosat.![]()
A másikat a saját topicjába már leírtam, állítólag ajánlat érkezett Fatiért (forrás szintén sport), 30M+ Ruben Neves csereügylet a Wolvestól. Nem hangzik rossz üzletnek, de nehezen tudom elképzelni, hogy Fatiék rábólintsanak a PL 14. helyezettjére.
Amen mind a két deal-re. Fatiból amennyit lehet ki kell csikarni, Ferrant pedig látjuk hetente, hogy rettentő kevés ehhez a szinthez, ha pedig érkezne Messi ő is létszámon felüli lenne, ha még nem az. Érdekes igazolási időszak elé nézünk, de Alemany neve nálam biztosíték, hogy jól fogunk végre sakkozni.Messa írta: ↑2023.05.05. 08:39:34Két friss hír ma reggel, a sport értesülései szerint az Aston Villa szemet vetett Ferránra, és ő az egyik fő kiszemeltük a támadószekció megerősítésére. Ha ebben már benne van Alemany keze, azt javaslom Laportáéknak, hogy öntsék aranyba azt a bizonyosat.![]()
A másikat a saját topicjába már leírtam, állítólag ajánlat érkezett Fatiért (forrás szintén sport), 30M+ Ruben Neves csereügylet a Wolvestól. Nem hangzik rossz üzletnek, de nehezen tudom elképzelni, hogy Fatiék rábólintsanak a PL 14. helyezettjére.
kicsit olyan érzésem van, mint mikor FM-ben hozzáadok egy új managert, hogy a legszarabb játékosomat megvegyem túlárazva, majd le is mondokMessa írta: ↑2023.05.05. 08:39:34Két friss hír ma reggel, a sport értesülései szerint az Aston Villa szemet vetett Ferránra, és ő az egyik fő kiszemeltük a támadószekció megerősítésére. Ha ebben már benne van Alemany keze, azt javaslom Laportáéknak, hogy öntsék aranyba azt a bizonyosat.![]()
Fati esetében volt már valami 60-70 milliós Tottenham érdeklődés is. Őt ezzel az alkattal Angliában megennék reggelire.....fanbarca írta: ↑2023.05.05. 09:20:52Könnyen lehet, hogy Ferran ismét magára talál a PL-ben. Fati esete nehezebb...Messa írta: ↑2023.05.05. 08:39:34Két friss hír ma reggel, a sport értesülései szerint az Aston Villa szemet vetett Ferránra, és ő az egyik fő kiszemeltük a támadószekció megerősítésére. Ha ebben már benne van Alemany keze, azt javaslom Laportáéknak, hogy öntsék aranyba azt a bizonyosat.![]()
Könnyen lehet, hogy Ferran ismét magára talál a PL-ben. Fati esete nehezebb...Messa írta: ↑2023.05.05. 08:39:34Két friss hír ma reggel, a sport értesülései szerint az Aston Villa szemet vetett Ferránra, és ő az egyik fő kiszemeltük a támadószekció megerősítésére. Ha ebben már benne van Alemany keze, azt javaslom Laportáéknak, hogy öntsék aranyba azt a bizonyosat.![]()
Ha esetleg munkát keresel,a Villanál már van egy jó pontod,látom az angol már megy
Ezt most is hozza a csapat, ha jól tudom még mindig 80.000 feletti az átlagnézőszám, ami a legmagasabb Európában.
Nálam ez a probléma, hogy Messi miatt mindent feláldozunk....davi10 írta: ↑2023.05.04. 11:35:54Ha Messi jön, gondolom Raphinha úgyis kiszorulna...Nagybarcelona írta: ↑2023.05.03. 12:59:59https://tribuna.com/en/clubs/barcelona/news/
A Newcastle állítólag 80 milliót ajánlott Raphinhaèrt.
Ha Messi jön, gondolom Raphinha úgyis kiszorulna...Nagybarcelona írta: ↑2023.05.03. 12:59:59https://tribuna.com/en/clubs/barcelona/news/
A Newcastle állítólag 80 milliót ajánlott Raphinhaèrt.