Ámen!Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.05.05. 12:42:41Amen mind a két deal-re. Fatiból amennyit lehet ki kell csikarni, Ferrant pedig látjuk hetente, hogy rettentő kevés ehhez a szinthez, ha pedig érkezne Messi ő is létszámon felüli lenne, ha még nem az. Érdekes igazolási időszak elé nézünk, de Alemany neve nálam biztosíték, hogy jól fogunk végre sakkozni.Messa írta: ↑2023.05.05. 08:39:34Két friss hír ma reggel, a sport értesülései szerint az Aston Villa szemet vetett Ferránra, és ő az egyik fő kiszemeltük a támadószekció megerősítésére. Ha ebben már benne van Alemany keze, azt javaslom Laportáéknak, hogy öntsék aranyba azt a bizonyosat.![]()
A másikat a saját topicjába már leírtam, állítólag ajánlat érkezett Fatiért (forrás szintén sport), 30M+ Ruben Neves csereügylet a Wolvestól. Nem hangzik rossz üzletnek, de nehezen tudom elképzelni, hogy Fatiék rábólintsanak a PL 14. helyezettjére.
Ha értelmezhető pénzt látnánk Fatiból, Torresből és Raphinhából, akkor adjuk őket.
Én kiegyeznék helyettük a Messi, Aube, Roque, Carrasco cserével. Még bőven pluszos lenne a dolog, akár nem is kicsit. Jutna irányítóra es jhv-re. Már ha 1:1ben igazolhatnánk valahogy..
belső védő és balhv ingyen.
Tudom bili..
De jó álmodozni!