Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért sok pontban benne volt, de valahogy még is nagy átllagban úgy gondolja a legtöbb szurkoló, hogy kevés volt tőle. Be is volt feszülve az év legnagyobb részében. Szerintem sok van benne. Valamikor 2014-ben Ancelottinak volt egy nagy húzása a Realnál, hogy Di Mariat elkezdte játszatni középpályán talán. Hasonló karakter Ő is szerintem. Megy mint a mérgezett egér. Jók a mélységi passzai. Oda is rakja magát védekezéskor és talán a lövőjét is jobban tudná kamatoztatni beljebbről. Én megnézném ebben a poziban alkalomadtán.Deluigi írta: ↑2023.07.10. 18:31:32https://www.youtube.com/watch?v=dD2nYdgndo4
elso szezonja a barcaban
oszinte leszek, egy csomo jo dolgat mar el is feledtem, de jo volt ujranezni
sport.es mai cikkvinszentvega írta: ↑2023.06.16. 14:17:34Egyáltalán nem azt nyilatkozta, hogy winning!!!
Honnan az infó? Index ?![]()
Egyáltalán nem azt nyilatkozta, hogy winning!!!Troym írta: ↑2023.06.16. 12:53:05Jó a mai nyilatkozata:
Raphinha: "Winning the Champions League is next season's goal."
Egyrészt, ha álmodozik, akkor gondolom a Vitoria Plzen játékosai is ilyet mondanának, ha komolyan gondolja, akkor nincs tisztában az erőviszonyokkal Európában még egy ilyen szezon után sem.
Én ezt olvastam: The Champions League is the objective for next season...Troym írta: ↑2023.06.16. 12:53:05Jó a mai nyilatkozata:
Egyrészt, ha álmodozik, akkor gondolom a Vitoria Plzen játékosai is ilyet mondanának, ha komolyan gondolja, akkor nincs tisztában az erőviszonyokkal Európában még egy ilyen szezon után sem.
a Barca top8 csapat a bl-ben is. nem több,de nem is kevesebb. szerencsés esetben 2-3 hasonlóan erőset elég megverni a győzelemhez. Egy Inter-es ágon jövőre lehetne döntőzni. City kiemelkedett és jövőre is így lesz,de nem muszáj a Barcának kiejtenie őket.Troym írta: ↑2023.06.16. 12:53:05Jó a mai nyilatkozata:

Ritkán mosolyog. Szerintem a legutóbbi interjú a rövidsége ellenére is beszédes, néhány mondatba sikerült belesűrítenie két olyan információt, ami segíthet megérteni az önképét és a személyiségét.
Vagy ha berúgja az ajtó-ablakot.