Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Közben nekem megjavult, próbálj rá.
Jah eddig nem volt gond soha vele, most fél órát szenvedtem, de már jó.Jack Napier írta: ↑2023.04.29. 21:43:20
Én anno a horizon go-n próbálkoztam (az mondjuk UPC mostmár Voda) és ott a Spíler 2 alapból nem volt opció valamiért kb. egyetlen csatornaként. Lehet akkor ez univerzális.
Én anno a horizon go-n próbálkoztam (az mondjuk UPC mostmár Voda) és ott a Spíler 2 alapból nem volt opció valamiért kb. egyetlen csatornaként. Lehet akkor ez univerzális.csababarca írta: ↑2023.04.29. 21:37:01telekomtvgo-n nem próbálja valaki nézni? Minden csatornát betölt, csak ezt nem hogy csessze meg.
ha valakinek van, nézzen már rá, hogy általános a probléma, vagy csak nálam szórakozik.
Gól szép volt, Raphinha ha mást nem, de ezeket jól tudja.
Nalam sem ment, atmentem streamre.csababarca írta: ↑2023.04.29. 21:37:01telekomtvgo-n nem próbálja valaki nézni? Minden csatornát betölt, csak ezt nem hogy csessze meg.
ha valakinek van, nézzen már rá, hogy általános a probléma, vagy csak nálam szórakozik.
Azért sok csapatot láttattunk idén nullának, annyira megfojtottuk őket, Betist, Socikat, stb. Most sem azért bénák, mert nem tudnak focizni, hanem mert nem hagyjuk őket egyáltalán, Christensen meg elfojt hátul mindent még csírájában.