Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel az lenne a baj, hogy a Girona a City Group cégcsoporthoz tartozik. Valószínűleg a Manchester City előbb engedi oda a saját fiataljait, mint a mieinket.Nagybarcelona írta: ↑2023.04.26. 09:23:21Jó lenne valami szerződèst kötni velük, a Barca B nèhány játèkosa kinőtte a harmadosztályt, viszont a jelenlegi helyzetben nehèz lenne feljutni egy osztályt. Riad, Alarcon, Estanis Pedrila, Txus Alba, Luismi Cruz, Blanco, Roman, Casado játèkosokat megnèznèm az első osztályban, ahol az èrtèküket is növelhetnèk. A B-be pedig felkerülhetnènek a fiatalabbak, mint Lamine Yamal.
Ez a Barcara nèzve nem túl jó jel. Már írtam róla, Tebas el akarja venni a bíróküldès jogát az RFEF-től, Rubialestől. Nekem nincs nagyobb problèmám azóta, amióta Rubiales a spanyol szövetsèg vezetője. Kèrdès mennyire lenne független, esetleg a kedvenc Real szurkoló Tebasunktól.brazilfan írta: ↑2023.04.22. 12:36:05Valami megmozdult a sokszor jogosan kritizált spanyol játékvezetés ügyében. A Marca szerint (én az nso-n olvastam) a La Liga egyeztetett a klubokkal, és egy független testület felállítását tervezi, amely pl. a bírók ténykedését és a VAR olykor érthetetlen szabályértelmezéseit ellenőrizné. Azt írják, hogy a klubok közel 90 százaléka támogatja a javaslatot, és a gyakran gyenge és következetlen bíráskodás színvonalának a javulását várják tőle.
De kik az a 10 százalék, akik szerint minden rendben van?
Szerintem bőven volt változás, legalábbis míg a kulcsjátékosok rendelkezésre álltak. Nem véletlen volt olyan az őszünk amilyen.Peter írta: ↑2023.04.09. 14:00:21Egy kis újítás vagy változtatás tekintetében már a kinevezésétől kezdődően teljesen mást vártam Xavitól.
Még nem tudom megfogalmazni magamnak sem, hogy milyen irány is az, amit jelenleg ő képvisel.
Nem biztonság, nem óvatosság......nem is tudom.....tényleg nem tudom milyen megfelelő jelző illik ahhoz a focihoz, amit ilyen Busi-Robi-Alonso névsor képvisel.
Nagyon belesüppedünk a liga fotelbe és úgy tűnik, hogy jól is érezzük magunkat.
Egy kis újítás vagy változtatás tekintetében már a kinevezésétől kezdődően teljesen mást vártam Xavitól.
Kap egy ejnye - bejnye rossz fiú figyelmeztetést. Többre nem számítanék.Bob_Marley írta: ↑2023.04.09. 08:21:28Meccs után meg állítólag Valverde megütötte Baenat. Lesz dolga a fegyelmi bizottságnak.
Chukwueze azért parádés gólokat vágott,de összességében is tegnap nagyon szép találatok voltak. Abde,Inaki, Nico Williams,Vinicius, Chukwueze
Hát Mané fele annyiba került, de a 2 említett játékos is akár hozta volna, sőt gondolom G. Jesus is.Zsolti írta: ↑2023.04.06. 12:26:54Bocsanat, hogy en reagalok, de csak hazon belul lett volna erre a celra 2 megfelelo ember! Depay es/vagy Auba!drobika írta: ↑2023.04.06. 12:06:10
Az üzleti részét értem, egyet is értek vele. A München mindíg is profi volt ebben, ezért nincs is abban a helyzetben a klub mint mi... Szeretném tőled megkérdezni, hogy kire gondolsz, aki 14 gólt rúgott volna Lewa helyett nálunk a jelenlegi állapotban? ( Mint Benzema ) ?