Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerinted.....
Párizsban sem kell ennyi pénzért, azért b..akodnak vele, ég világon semmi motivációja nincs, mégis melyik csapatnak lenne hasznára azon topligás csapatok közül, amelyek komoly címekre hajtanak, értsd: bajnokság, BL. USA-nak sem látom sok értelmét, déli fickó, angolul nem beszél, annyival nagyobb pénzt ott sem keresne. Ha lökni akar még magán anyagilag, akkor Arab-félsziget, ha nem, de focizni szeretne, akkor levezetés/parolázás Argentínában (hangulatAndris írta: ↑2023.05.03. 23:07:06Szerintem akkor lenne a klub es Messi is hulye, ha barmifele vezeto poziciot kaphatna a klubnal. Nyilvanvaloan nem alkalmas ilyesmire.
A szaudiak sok penzt adnak, es Messit latvanyosan nem zavarja az efele diktaturakbol szarmazo bloodmoney, meg hogy tobbek kozt az o arcaval probalnak orszagimazst epiteni a vilagban olyan arcok, amilyenek… egeszen konkretan a vilag legrosszabb emberei kozul, es ez igen nagy szo.
Viszont Messinek vannak remelhetoleg komoly szakemberei pr es hasonlo teruletre is, nem csak penzugyiek. En a helyukben meg 1-2 evig nem ajanlanam neki, hogy amerikai vagy valami olajos orszagba menjen el selloutnak, mint Ronaldo. Amig meg ilyen szinten tud teljesiteni, addig nem.
A Barca kezenfekvo es kenyelmes, de ha nem tudjuk megoldani ffp miatt, akkor nemtom hova tovabb.. a psg hosszabbitas tutira eluszott.
Messi hozzaallasabol ugy erzem, hogy mar eldolt a jovoje.
Szerintem akkor lenne a klub es Messi is hulye, ha barmifele vezeto poziciot kaphatna a klubnal. Nyilvanvaloan nem alkalmas ilyesmire.
Mondjuk ez pont ellentmondás (ha jól értem, mire céloztál), függetlenül az eredeti felvetés létjogosultságától. Egyik jelenlegi La Masias játékosunk sem tilitolizik, meg a klasszikus "Barca DNS" játékot játssza, sokkal direktebben játszik mindhárom említett fiatal a korábbi generációnál.
Hát én nem vagyok ilyen finom.Peter írta: ↑2023.04.23. 14:44:05Messi valóban az utóbbi évtized legnagyobb zsenije, ahogy többünknek, szerintem is minden kétséget kizáróan.
Visszatérését illetően pedig azt gondolom, hogy ez a klub szemléletével kapcsolatos kérdésekre ad majd iránymutató választ.
Lesz akiknek tetszeni fog és lesz akiknek nem.
Mindenesetre már rajzolódnak a következő szezon érzelmekkel teli vitái, ha Messi továbblő minket, akkor azért, ha nem, akkor pedig azért....![]()
bocsi, nezd meg a stilusodat, elvegre MESSI-rol beszelsz, nem apucirolMagnus írta: ↑2023.04.23. 16:25:33látom a személyeskedés megengedett azoknak akik egy hullámhosszon vannak bizonyos emberekkel, aztán sírtok hogy kihalt a fórum, nice.
On: nem Messivel van bajom, jól használva rengeteget adhat 36 évesen is annyival mindenki fölött van a tudása, de szerintem ehhez egy egészséges rotációra van szükség ahol kellően éles tud maradni a szorult helyzetekre.
pont te fogod eldonteni
Leporoltad a varázsgömböd?
Ki nem találtuk volna, az utóbbi 2 évben minden hsz-ed valami random Messi-s ömlengés...

Logikusan hangzik, amit leírsz, mégse igazán stimmel, legalábbis bizonyos részei szerintem nem:bunga írta: ↑2023.04.13. 15:58:44Szép gondolat, hogy legnagyobb klasszisunk nálunk fejezze be pályafutását. Különösen, hogy egy-egy mérközésen ma is van emlékezetes momentuma. Ez igaz, ha a csapat tele van pénzzel, vagyis nem kell másra költenie. Meg ha kerete bikaerős, s ezért nincs szüksége igazolásokra. Továbbá meg ha gond nélkül szerződtetni tudja saját új tehetségeit. Ezzel szemben nálunk most ezek közül egyik se áll fenn.