Én az utóbbit az elődöntő után tudom esetleg osztani Milan drukkerként.daffy írta: ↑2023.05.09. 09:38:17Mint az utóbbi években,utóbbi meccseken mindig,most is negatívan állok az esti összecsapáshoz. (egyszer biztos be is jön)
Nem tudom ez a Real hol verheti meg a City-t. Tavaly volt számomra egy Last Dance,szerintem idénre az a lemez lejárt. Illetve ez sem feltétlenül igaz,hisz szép csapatok hullottak el a fehér mezekkel szemben. Amit az utóbbi években a Real a bl-ben nyújtott,azok után aláírnék egy 5 éves periódust,ahol elődöntő sincs. Ha ez a City most 10-0-val megy tovább,az előzőek miatt nekem az sem szégyen. Estére 0-2 a tippem,de mint mondtam,én mindig negatívan állok hozzá,a játékosok meg sosem.
Minden év elején 1 kívánságom van,ne olajos csapat nyerje a bl-t. Inkább a Barca,mint a City vagy a PSG. Nyerjen tradicionális csapat,fújja ki valaki idén is a City orrát. Ha nem a Real,akkor a döntőben valaki. Jobban szeretném,hogy ne a City nyerjen,mint azt,hogy a Real nyerjen.

Tudja a fene, mikor van az utolsó táncotok. Ha elég sokáig kihúzzátok az első meccset akár mázlival, akár City balfékeskedéssel, akár jó játákkal és kaparással, elkezdhetnek remegni azok a lábak, és dagadni fog az ér Pep halántékán, és mindjárt lesz esélyetek. Lehet, hogy ez az év az utolsó, de még a következőről is el tudom képzelni, amíg Benzema top csatár, hogy valahogy mindig ver kettőt, amikor nagyon kell.
Ha a City, főleg nyilván KDB, Haaland és Grealish a top játékát hozza jó helyzetkihasználással, akkor szerintem alig van esélyetek, csak hát az elmúlt évek alapján ez tudja a fene, hogy így lesz-e.