2006.08.27. 13:12:25
Nekem is Fradi, ha már magyar foci, de egyet mondjatok nekem! Miért keresnek a magyar focisták milliókat egy hónapban? Prémiumok nélkül...Ezért megy tönkre a magyar foci, mert szegény futballisták teletömik a zsebüket, miközben egy nagy 0 a teljesítményük. Nem hiába nem megy ki a kutya se a stadionokba, nem hiába nem akarta nagyon senki megvenni a közvetítési jogokat egészen a SportTV alamizsnájáig...
És ha még a vezetők sem lopnának el minden pénzt...
Szerintem az albán másodosztályban is színvonalasabb játék folyik, mint nálunk. Én az összes játékost elzavarnám Ciprusra, ott kereshetnek pénzt is, és csak fiatal, saját nevelésű játékossal álíttatnám ki a csapatokat. Esetleg egy fizetési sapka bevezetése sem feltétlenül lenne hülye megoldás. Akkor legalább profittermelésre is képesek lennének az egyesületek. A fiatal srácok legalább nem szálltak még el, ők talán még dolgozni is hajlandóak lennének, és talán nem kérnének milliókat. Kérdezem én, hogy egy Botis szintű román bekk miért keres havi x millió Ftot???????
Emléxem, amikor Kenesei még jól nyomta idehaza, még mielőtt kiment volna bohóckodni Kínába, megkereste a Slavia Praha...Meg is egyeztek már az MTK-val, de vmiért nem tudtak a játékossal. Kenő barátunk ugyanis túl nagy fizut kért a nem egyszer BL főtáblás, mellesleg Csehország második legnagyobb klubjától, és ők elálltak az üzlettől. Nem tudták volna ugyanis megfizetni...Egy magyar csatárt. Kész röhej!!!!!!!!!!!