brazilfan írta: ↑2023.04.29. 07:17:26
bence0330 írta: ↑2023.04.28. 23:36:09
És így, hogy alighanem BL-be jutnak, az európai piacra már komolyan beléphetnek, mert most már vonzóak lesznek a top kategóriás játékosok számára is. így, hogy ennyi angol topcsapat lett, és CFC-k meg Poolok maradnak le a BL helyekről, onnan például könnyen lehet, hogy átszállingóznak páran.
Nem biztos, hogy ez volt a szándékod, de ez egy korrekt leírása a profi futballt jellemző, non-stop játékoskeringőnek. Hol van esély a nagyobb sikerre, hol tudok nagyobbat kaszálni, hol kereshetek még többet, pedig már az eddigi fizum sem két fillér volt.
Igen, bár szerintem ezt kicsit jobb színben tünteti fel, hogy az elsőn van a hangsúly, a sikeren, az meg abszolút érthető. Nem véletlenül volt egy Isak a legnagyobb igazolásuk, szinte senki nem akar csak pénzért elmenni valahová, kivéve persze a levezetést, az más tészta. Persze még mindig vannak ilyen "idióták", mint pl. Kane, aki már sok éve top3-5 center sokszoros gólkirályként, és egy Tottenhamben élte le a fociéletét. Vagy Vardy jó példa gólkirályként és sokszor azért harcolva, és akit mindenki meg akart szerezni fénykorában, de többször lenyilatkozta, hogy ő itt fejezi be a pályafutását, és kész. Viszont ezek a játékosok nem, vagy ötödannyi kupát nyernek, mint amire a szintjük predesztinálta volna őket. Egy Reál-Barca-City, vagy épp korábban egy Milan játékosként azért nem nagy szám a klubhűség amúgy, ha nagy eséllyel sikeres lehetsz itt.
De ember legyen a talpán mostantól, aki a PL-ben azt mondja, hogy BL-t akar játszani, és akkor ide és ide megy. Kb egyedül a City, aki biztos. A BL-helyeket 5-re vagy 6-ra kéne emelni a PL-ben, ha bajnokságarányosan igazságosak akarnak lenni.
@Csaba: én nem a dobogóra, hanem a 4-be vártam őket, ott is a 4. helyért harcolva, de tegye fel a kezét, aki számolt már idénre a szarkákkal...

A United az ellenpélda, őket senki nem várta a 4-be. Én asszem azt írtam, hogy max top6, de ha Ronaldót elküldik, akkor sima BL.

Még épp időben elküldték.
De ez a szép a PL-ben, egy CFC vagy Pool sincs már biztonságban, vagy épp egy erős Tottenham sem.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy