Peter írta: ↑2023.04.19. 12:35:26
Kiváncsiságból érdekelne, hogy hány jó meccsünk volt ebben a szezonban, szerinted?
Türelmetlenség? Nézőpont kérdése. Az idő mindent megold a bölcsek szerint, de ezen időn belüli tartalom minőségén lehet(ne) változtatni néhány adódó pillanat megragadásával....
Önmagában mit jelent akkor a bajnoki cím, ha a BL semmit?
Akkor mi lehet az ami bármit is jelent önmagában?
November és február között bizony elég sok volt.
Nem az idő old meg semmit, de szükség van időre bizonyos dolgokhoz. Nem ugyanaz a két dolog.
Nem azt írtam, hogy a BL semmit nem jelent, ezt remélem nem komolyan értetted így. De az, hogy főleg Messi évekig elvitte a csapatot a hátán, az nem jelenti azt, hogy előrébb voltunk, bár kozmetikailag jobban festett a dolog, tény. A nehézségeket csak elodázta. Láthajtuk, hogy mit ér egy Chelsea, vagy egy tavaly még döntőző Liverpool BL szereplése. Mi menne itt a fórumon, ha 8-11. helyen lennénk a bajnokságban?
Most elindult valami egy irányba, de máris csak a rosszat látjuk mindenben, miközben van legalább egy félcsapatnyi remek játékosunk a jövőre és jó eséllyel kupáink.
Szurkolói szemmel amúgy tényleg szomorú, amit művelünk nemzetközi szinten sok éve, de kérdem én: Xavinak és Laportának ehhez pl. mi köze? Ha téged felvesznek egy munkahelyre, számonkérik tőled a cég előző 5 évi szerencsétlenségét? Na én innen számítom a sok időt és a türelmet, nem Rómától, mert ahhoz itt sok köze nem volt senkinek (tudom, Busi

).
Nagybarcelona: garancia semmire sincs, és nem is azt mondom, hogy jajj de jól csinálunk mindent, nekem is sok gondom van a játékkal/igazolásokkal. Csak úgy látom, sokan folyamatosan a vágyaikat vetítik csak ki az alapvető realitásokal ignorálva. És minden pofonnál elfelejtjük a pozitív dolgokat, egyből sz*rrá változik minden és mindenki, és akármelyik csapat, akinek a hónapban épp jól megy, az meg "mekkorakirály". Ez a része nem tetszik.
Meg igen, nem lehet mindent, mindig jól csinálni. Nyilván hibázik Xavi, a játékosok, az elnök, de Laportát leszámítva kb. a legtöbben tapasztalatlanok.