Szerintem nem azzal van a gond, hogy nem tudja átadni, amit akar, mert azt pár hónap után már sikerült, fura lenne, ha hirtelen nem így lenne. A játékosait menedzseli rosszul, de azt nagyon. A támadók leépülése (ez a klub nyomásának a sara is, nem csak az övé, de azért mostanra már biztosan benne van ő is vastagon), Lewy, Pedri túljátszatása, Kessié, fiatalok, általánosságban rotáció hiánya, Depay nevetséges elküldése, stb. És a támadók egyszerűen már leépültek annyira, hogy a VB óta az egy szem Raphinha az, aki képes valamit csinálni, ő meg nyilván nem akkora gólvágó, hogy eldöntse az összes meccset, főleg, ha rá hárul már kb minden, mint anno Messinél, szervezés, gólhelyzetek kialakítása és góllövés is egyszerre, és a limitáltabb képességével ezt ő nyilván nem tudja egyedül megoldani, pedig próbálkozik, és az iszonyatos akarásával ebbe ő is beleroskad lassan. A gólok hiányán így nem kell csodálkozni sajna, hogy nincs, aki lője őket. Közben Pedrit is ő nyírta ki, ami miatt nem elég kreatív a középpálya, Gavit szerintem túlságosan átnevelte pitbullba, mikor sokkal ötletesebb játékot tudna játszani, ha nem ez lenne a fő feladata, és lenne rá ereje - meg nem lenne túltolva ő sem.
A Busuets-SR ügyről nem is szólva, de mondjuk az inkább más meccseken probléma, nem a Girona elleni támadásépítésben, mert oda pont rendben lennének, nem rajtuk múlik.
Így gólok szempontjából az lett a végeredmény, hogy nem maradt kreatív középpályás, és nem maradt elöl értelmezhető támadó, pedig a maga szintjén mind a négyen jó játékosok, függetlenül attól, mit jelent valakinek a Barca-szint. Hogy jók, sőt, némelyeke nagyon jók, az nem kérdés.
Lehet ebben fejlődni, de idénre ezt sajnos elbaltázta elég durván. Enne ellenére örülök, hogy annyira összegyúrta a rég látott nagybetűs Csapatot, hogy ezen 13 pontos előnyben kellett elkezdeni aggódni.

És 99%, hogy hozunk egy kétkupás szezont, ami remek, de jövőre nagyot kell lépnie előre ezen a téren szerintem.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy