Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csababarca írta: ↑2023.04.23. 18:53:04Busquets iránt már lassan sajnálatot érzek megvetés helyett,
DeJong visszatérése máris életet hozott a kp-ra, és Pedri is jól szállt be. Na ők ketten képviselnek a modern, 2020-as évek focijához megfelelő minőséget a kp-n. Ha ők nincsenek, akkor a kp-nk teljesen versenyképtelen.
Tudom, nem az én kommentemre reagáltál, de nem olvastam a lejjebb íródott egyéb hozzászólásokban, hogy "segítség hiánya" érv lett volna.bence0330 írta: ↑2023.04.18. 23:06:30Lewynél nem tudom elfogadni a "segítség hiánya" érvet. Minden meccsen van 1-2 helyzete, nem sokkal kevesebb mint ősszel. Csak most semmit nem tud belőni. Ha már a helyzet megvan, akkor nem lehet a mögötte lévőkre fogni, akkor sem, ha nyilván lehetne ott jobb a helyzet. Görcsös, fáradt. Mindent elmond rólunk, hogy egy a berobbanása óta kb szünet nélkül világklasszis szintet és számokat hozó középcsatárt, aki fél évig még itt is világklasszis volt is sikerült lehúznunk a gödörbe...![]()
Szinte minden meccsen van 1-2 fejese, most is volt kettő, mindkétszer pontosan ment a beívelés, az elsőnél talán egy kicsit nyomta a védő, de a másodiknál tök üresen ugorhatott fel, de valahogy nem találta el a labdát. Érthetetlen,, hiszen a Bayernben a fejesgólokat is termelte, másrészt a Barcában ő a legrutinosabbak, legharcedzettebbek egyike.
Egyébként lehetne így is hasznos, védő(k) lekötése, labdatartás és lekészítés szempontjából, de érkezők - második hullám vagy oldalról belépők - nélkül így haszontalannak tűnik.
2022-ben pedig? Igen. Ne emlegessük már azzal a két vakkal egy lapon, könyörgöm.Troym írta: ↑2023.04.18. 18:23:232023 naptári évben van 3 bajnoki gólja, ebből 2 elche ellen, az általad csúcs tandemnek becézett srácoknak 1-1 bajnoki gólja szintén elche ellen. Magyarán 1 olyan bajnoki meccs volt idén ahol Lewa betalált 1 alkalommal és a Fati, FT nem.
Ez alapján a B csapat 3 támadója is lehetne elöl.
2023 naptári évben van 3 bajnoki gólja, ebből 2 elche ellen, az általad csúcs tandemnek becézett srácoknak 1-1 bajnoki gólja szintén elche ellen. Magyarán 1 olyan bajnoki meccs volt idén ahol Lewa betalált 1 alkalommal és a Fati, FT nem.
A BM-ben sem pihentették! Lewyvel nem fáradtság ,, végez ,, most.!( Persze, ha volna neki is 9-es cseréje hasonló képességekkel...) Kiben van a gól, ha ő sincs pályán? mondjátok már meg!
Egy 34 éves játékost feleslegs 16(!) percnél tovább pihentetni 4-5 hónap alatt? :O Látszik is rajta, teljesen gólképtelen lett, szerintem EG hamarabb lőne most gólt, mint ő, de egy Araujo tuti.