Magnus írta: ↑2023.04.16. 15:16:37
megnézném alarcont meg chadi riadot, ha csak feleannyira jók amennyire Bence futtatja őket már megérte. Remélem bedobja őket miután matematikailag is miénk a bajnokság.
Szerk: Andris, nem értek egyet, Alba már nem a leggyorsabb, de egyenlőre sokkal jobban tudja mikor és hova fusson üresbe, a szélről belőtt labdákban meg évek óta a legjobbunk.
Szerintem felreertesz, en arrol beszelek, hogy valaki konkretan tamadokent jatszik kozuluk. Nem azt a fajta szelso felfuto bekket vagy kozeppalyast, amit szoktak.
Azert nem jatszik ott altalaban tamado (illetve ha jatszanak, akkor sem jol), mert nem sikerulnek az 1v1ek, nem tudjak becselezni magukat, megverni egy vedot, utolso passzokat (es nem beadasokat) osztani, illetve gyorsasagban megverve a vedoket beindulni.
Szerintem ezekben mindben Balde a jobb, a veteran Albahoz kepest, ahogy irtam is.
Es az elso percek alapjan Xavi szerint is.
De amugy persze, Alba is nyilvan hozza tudna tenni onnan is, csak szerintem kevesebbet.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila