Inigo abszolút balos, jobbot max fogmosásra használjaChino írta: ↑2023.04.14. 14:11:03Inigo nagyon sokáig, ha nem is szűk elit, de kiváló belső védőnek számított, az utóbbi 2-3 évben ment valami nála félre. Gondolom amiatt kellene ennyire Xavinak, mert jobb lábas. Bár én egyszerűbbnek látnám a képletet, ha Destet visszahoznánk és vele kezdenénk operálni (bár ezt Xavi nem fogja) vagy hozni egy igazi jh-t, amit szerencsére nyár óta keresünk.

Gündogannal szerintem a sérülékenysége és a kora lehet a baj, mire ideér közel 33 éves lesz már sajnos. Minőségben viszont szerintem top, én nem láttam a Bayern ellen sem lassúnak egyáltalán, a City kapitányáról beszélünk. Ha azt nézzük, hogy jelenleg Kessiével próbáljuk betöltetni azt a szerepkört, amit jövőre Gündogannal akarunk, akkor kétségtelenül előrelépünk minőségben, ez nem is kérdés. És nem akarom leszólni ezzel Kessiét, de neki teljesen más erényei vannak mint ami ide szükségeltetik. Viszont ez valóban pont az a szisztéma amit Andris vázolt fel egyik nap, miszerint ez az igazolás (és Inigo is) arra jó, hogy a pillanatnyi esélyeinken valamit javítson, de nem hosszútávú igazolás egyik sem, Gündogan 1, max 2 szezon. Ingyen persze szerintem ez rendben van, főleg hogy állítólag még a Citys fizetését is hajlandó csökkenteni, ami elvileg jelenleg 7-8 millió körül van. Ez nálunk simán átlag alatti gázsinak mondható.Troym írta: ↑2023.04.14. 12:42:29Gündogan nekem talány mennyire válna be, Inigo nem az, ő benne én nem sokat látok, 32 éves és világ életében a sokak által hullagyengének minősített spanyol liga középcsapataiban játszott, elenyésző nemzetközi tapasztalata van (BL semmi) szerintem inkább EG akkor már. A fickó olyan lesz, mint amikor 15 éve talán hoztuk Bilbaoból szintén ingyen a 30 feletti Ezquerrot és játszott 3 év alatt 9 meccset.
Inigoról én jó véleménnyel vagyok, mind EG-nél mind Alonsonál (ha kh-t játszik) egy lépcsővel feljebb van, sokkal nyugodtabb lennék, ha egy sérülés esetén Inigo kerülne a védelembe, mint az említett kettős bármelyike. Gondolom a fizetése szintén nem lesz egetverő. Egy kemény, tökös játékos, rotációba abszolút passzolni fog.