Nem erről van szó, de szerintem aki egy kicsit is képes reálisan látni a helyzetünket, annak feltűnik hogy egyelőre nem képviseljük azt a szintet, amit a BL jelenlegi szakaszában látunk. De ez -sajnos- az elmúlt jó pár évben itt zajló ámokfutás fényében nem is csoda, a csoda az lenne ha épp a BL elődöntőbe tartanánk. Én úgy 3 éve abszolút Milan-szindrómát jósoltam a csapatnak, magyarán hogy a post-Messi érában évekig, akár egy évtizedig közünk nem lesz se bajnoksághoz, se BL trófeához, és elveszítjük a nagycsapat státuszunkat Európában. Ehhez képest a bajnokságot úgy néz ki relatív hamar sikerül hazahozni ami abszolút meglepő és pozitív, de a BL még igen messze van, ott egyelőre nagyon nem vagyunk tényezők.brazilfan írta: ↑2023.04.13. 14:55:03Pár éve a Liverpooltól voltunk fényévekre, azután a Bayerntől, most a Realtól – vannak Barca-szurkolók, akiknek mindig kell egy másik csapat, amelyiktől elalélnak. Vannak ilyen szülők, folyton szidják a gyereküket, miért nem tud olyan szépen köszönni, tanulni, nősülni, mint a bezzeg szomszéd.
És szerintem nem csak azért irigylik sokan a fent említett csapatokat mert jó és modern focit játszanak egy erős kerettel, hanem mert pénzügyileg is rendben vannak, legalábbis hozzánk képest mindenképp. Nekik azon kell gondolkodni, hogy a kirakós 1-1 darabkáját kicseréljék hogy klappoljanak a dolgok, mi meg ott tartunk hogy a kirakós felét megette a kutya, és még egy saját nevelésű 18 évest sem tudunk regisztrálni.
Ha nyáron Laportáék megint előhúzzák a fekete ászokat mint tavaly, és képesek lesznek tető alá hozni a pletykált erősítéseket, akkor én egy BL negyeddöntőt sem látok elképzelhetetlennek jövőre, de ehhez megint emberfeletti matekolás kell Alemanyéktól.