Ousmane Dembélé

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Troym
Director del Fútbol

2023.04.12. 13:04:31

Andris írta:
2023.04.12. 12:46:02
Egy pillanatig nem vitatja senki, hogy egészségesen az egyik legjobb, csak nem egészséges. Mint egy sportautó, amit minden évben hónapokig szervizelnek.
Konkrétan közel az egész tavaszi szezonban megint kimarad. Majdnem az összes szezonja ilyen. Erre nehéz építeni, így nagyobb, vérmesebb céljaink nem lehetnek, ha a "sztár" mindig sérült, amikor legjobban kéne.
Andris
Adminisztrátor

2023.04.12. 12:46:02

Mivel mindenkinél ez van, hogy a szám stimmel, csak hetek helyett hónapokban, ezért nem gondolnám, hogy ez Dembelé specifikus eset most. Pedrinél is ez van, de már Frenkienél is ugyanide tartunk, korábban Fatinál mégdurvább volt a dolog (nem a sérülések száma, hanem a jósolt visszatérés és a valós).

Én nem gondolom, hogy most indokoltan merülne fel az eladása, ha amúgy normál helyzetben lennénk. A fent említettek miatt. De ez akár lehetne is vita tárgya.

Az viszont a napnál is világosabb, hogy nem vagyunk olyan helyzetben, hogy eladjuk azokat a játékosainkat, akik amúgy egészséges emberként a legjobbak az egész keretben. Sőt, lehet hogy senkit nem adhatunk majd el, mert ígyse úgyse igazolhatunk majd senkit. Ingyen se.

Az már csak a személyes véleményem (amit korábban ezerszer megindokoltam), hogy ha eladhatnánk (mert belefér), akkor amúgy előbb adnám el bármelyik hármat az alábbiakból: FT, Fati, Lewa, Raphi, mint hogy Dembelét eladjam.

Amúgy meg kár beszélni róla, mert a hosszabbítása már rég tervben van, és nyáron ezt minden valószínűség szerint nyélbe is ütik.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2023.04.12. 10:27:28

Az első hírek alapján 3 hét kihagyást jósoltak neki, ebből lassan 3 hónap lesz és szó sincs a visszatéréséről. Zseniális de komolyan. Nyáron el kell adni a fenébe valakinek, hátha egy PSG lerak érte 30-40 milliót, aztán menjen isten hírével. Bármennyire is a legveszélyesebb támadónk, azzal semmire nem megyünk ha minden áldott szezon felét a lelátón tölti.

Jövő nyárig van szerződése, most még kapunk érte pénzt, utána meg megint csapdában vagyunk. Ha felépül, elkezd jól játszani és épp nem sérül meg, akkor azért lesz hercehurca mert több pénzt akar, ha lesérül megint fél évre akkor meg meg vagyunk áldva vele mert vagy elmegy ingyen vagy a nyakunkon marad használhatatlanul.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Troym
Director del Fútbol

2023.04.09. 22:59:14

Bármennyire segítség és klasszis "lenne", el kéne adni nyáron.
Ennek semmi értelme.
Lassan ott tartunk, hogy egy 3-4 hetes sérülés fél szezon kihagyás nála. Pont akkor volt táppénzen, amikor leginkább kellett volna.
Mondjuk ezek alapján ez az orvosi team se sokkal jobb, mint az előző, de az egy másik téma.

Egy Parisnak fel kéne ajánlani 40m körül hátha kell, hogyha Messi távozik onnan.
drobika
Entrenador del Barça

2023.03.21. 09:51:07

Combizomsérúlések, szakadások( Dembinek is volt már ) nehezen gyógyulnak, hegesedéssel járnak. Élsportban, nagy terhelés hatására kiújulhatnak. Dembinek szerencséje volt, és nekünk is, hogy most egy viszonylag hosszabb ideig láthattuk egy sérülésmentes időszakban. Nagyon sokra képes ez a gyerek. Mentálisan is javult és ez nyilván előnyére válik, vált. No meg persze Xavi bizalma, és a közönség maga mellé állítása. Sajnos azonban felette már örökké ott fog lebegni az az állandó veszély, hogy mi lesz ha...És ez azért fejben ott van mindíg. Az ő fegyvere a hirtelen felvett gyorsulási képesség, valamint az irányváltás, ezek pedig extrém terhelést adnak az izmoknak. Ha meg nem ad bele mindent, akkor oda is van az előny. 22-es csapdája.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2023.03.21. 09:41:26

Plusz a szezonunknak kb vége is, a bajnokság eldőlt, ha nem lesz pontlevonás, az utolsó idei klasszikóra ha fel is gyógyul, tuti, hogy nem lesz top formában, kb 1 db kupadöntő marad lényegi meccsnek, ha eljutunk valahogy oda. Igazából ez az egész a következő évre nézve érdekes már csak, most remélem láthatunk majd pár ifi támadót.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

2023.03.21. 09:33:51

Kár azon töprengeni mi lesz, ha felépül Dembele, mert ahhoz fel kéne épülnie, de róla beszélünk, most is a 3 hetes sérülés már 3 hónap és ki tudja hol a vége. Tényleg eljutunk oda, hogy a szezonban már vagy nem is lép pályára, vagy mire visszanyeri erejét / formáját véget ér az év.
recrea
Llegenda del Barça

2023.03.21. 07:45:11

Ég és föld a játéka a két oldalon, egyértelműen jobbos, poszttársak a brazillal, amit eddig is tudtunk. Ha Dembele jó formában lesz, akkor megy vissza a kispadra Raphinha.
bence0330

2023.03.20. 23:46:35

Oké, de nálunk is igaz, hatékonyabb nálunk is balról, mint jobbról, kerek perec ezt mondják a számok. A régi klubokat csak azért hoztam, mert szerintem van relevanciája, ha látjuk, hogy ott is ugyanolyan jól érezte magát, sőt, még jobban is a baloson, mert ez árulkodik a képességeiről, és hogy hol jobb, még ha kevésbé is releváns az itteni tatjainál, de mivel eléggé ugyanaz, azért szerintem számít ez is. Most meg csak a bajnoki statokban hasonlítottad össze a posztriválisokat, ami eléggé kétes dolog, de ha már így hajlítgatjuk a dolgot, akkor én meg azt mondom, hogy a brazilnak volt egy érthető 2 hónapos beilleszkedési periódusa (erre szerintem senkinek nem lehet egy rossz szava, még nála sokkal nagyobb játékosoknál, mint Neymar, Suarez is így volt, ez tiszta sor), és ha onnantól kezdve nézzük, amióta magára talált, november 1-től, magasan veri Dembit mindenben a bajnokságban is, de ami fontosabb, hogy meccsről meccsre hozza kb a szintet/győzelmet, és még javuló tendenciát is mutat, sok tartalékkal, fejlődő 1v1-el, most már ő is szétszivatott egy egész RM védelmet, közben még lassan vezérré is válik, egyre jobban hozza a formát nagy meccseken, amire Dembélé ritkán képes, stb.
De most annyira nem is a két játékos összehasonlítása volt tán a lényeg, hanem a topik névadójának két lába. :) És az alapján nyugodtan át lehet tenni a balosra, ha már jobb statokat is hoz ott (szemre is eredményesebb, élesebb ott, picit mást is játszik, céltudatosabban érkezget). Főleg, hogy gyakorlatban tényleg egy darab Fati van oda, eredeti posztját tekintve, aki meg nem szint jelenleg, jobbosra meg Raphinha és Torres is lenne (plusz ő is, ha épp kell)

A munkamoráljával viszont nem tudom, mit kéne kezdeni, mert ha tényleg belesérül az első intenzív meccsébe, az nagy gáz, és akkor tényleg elöl kell hagyni, csak akkor megint féloldalas a letámadásunk és a csapatvédekezésünk, ami az egyik legnagyobb fegyvere jelenleg a csapatnak, és ami Raphinha stabil kezdősége óta jelentősen jobban is működik. Nyilván ha egyszerűen nem bírja a lába a melót, akkor emiatt nem "sértegetem" tovább, akkor az csak pech.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Llegenda del Barça

2023.03.20. 23:38:22

bence0330 írta:
2023.03.20. 22:49:26

Mindenhol, és egész karrierjét tekintve jobb statokat hoz a balszélen, és azért ez elég nagy minta. Gólerősségben elég nagy a különbség, gólpasszban kicsi. Az idei egyetlen gólját, amit jobboson jegyezve, de amúgy átállva baloson lőtt, áttettem a önkényesen én is a balosra. De ha ezt visszaveszi valaki, akkor is nyilván marad az, hogy góllövésben nagyságrendekkel erősebb, gólpasszban meg valamennyivel.
Nálunk gólpasszban kicsit erősebb jobbról, gondolom ebben nagy szerepe van Aubának és Lewynek az elmúlt 1 évből, jobb befejezők, mint a korábbi klubjainál, bár ezen időszakban szinte csak jobboson játszott, főleg Aubánál, szóval ez is kicsi torzít szerintem.
Nem akarok ellentmondani neked, de hogy a Rennes-ben meg a Dortmundban mit csinált az jelenleg teljesen irreleváns. Ha csak a nagyobb igazolásokat nézem, akik az előző csapatukban milyen számokat, teljesítményeket, posztokat hoztak és itt mit, láthatjuk milyen fals a kép. Coutinho, Griezmann, Pjanic, Dest, Trincao, Torres stb. Vagy Lewy hatékonysága itt vagy a Bayernben, 3 támadós vagy 2 védős rendszerben, megint más a kép.

Azonfelül szét kellene választani egy Messi és post-Messi időszakot. Vagy kikkel játszott akkor és most.

De ha már ennyire a statokat nézzük.
Raphinha 25 meccs 1355 perc 6gól, 4 assist
Dembélé 18 meccs 1108 perc, 5 gól, 5 assist
És igaz, hogy fontos meccseket döntött el góljával/assistjával Raphinha, de a franciát se felejtsük el. Az Atma ellen az ő góljával nyertünk, a Soci ellen ő lött tovább minket, az Inter ellen is kellett az X-hez, a Bilbaot is kb. egyedül verte meg stb.

Én veled szemben nem vagyok elfogult egyik játékossal szemben sem, az én szememben teljesen mindegy melyikük nyeri meg a meccset vagy játszik jobban, de jelenleg szerintem Dembélével járunk jobban a jelenlegi támadási potenciált látva.
Lehet, hogy Raphinha jól védekezik, de kontrákban 1 vs 1-ben/1 vs 2-ben inkább a franciának vesszük hasznát. És a szenvedős, kevés helyzetes meccseken erre nagyobb szükség lett volna.

De en bloc én annak örülnék a legjobban, ha mindketten a pályán lennének Lewandowkskyval ellentétben én nem dőlnének ki a fáradtságtól, húzódásoktól a középpályásaink.
Forca Barca!!!!
Andris
Adminisztrátor

2023.03.20. 23:33:42

Ebbol eleg nyilvanvalo, hogy baloson is jol tud teljesiteni, minimum egyforman, de talan meg jobban is. Illetve, igy van ez? Egyaltalan nincs igy.

Lathattuk, hogy hol van LENYEGESEN nagyobb hasznara a csapatnak es a tamadasoknak.

Megint egy kontra pont a faék egyszerusegu statoknak es a beloluk esetleg levonhato hibas kovetkezteteseknek.

Ettol fuggetlenul lehet ot probalgatni a baloson, de nem az a cel, hogy Raphi es Dembele is palyan lehessen. Az a cel, hogy a legjobb csapat keruljon palyara.
Es nem is az a cel, hogy Dembele goljait vagy golpontjait maximalizaljuk, sot meg csak a csapatet sem kell.
Azokat a golokat kell csapatszinten maximalizalni, amik pontokat, tovabbjutasokat ernek.

Ezek a fajta statisztikak sose fognak egy edzonek segiteni megtalalni egy jatekos posztjat es feladatkoret, mert meg egy szazszor reszletesebb adathalmaz-leiras se mond eleget a kornyezetrol, amiben a jatekos barmikor is elert barmit.

Mindannyian latni fogjuk, mit probal majd Xavi. Elhihetjuk majd neki, hogy az edzesek alapjan az a legjobb lehetoseg, es latjuk majd, hogy mire eleg.
Aztan ha kiderul, hogy inkabb Busqets meg Gavi jatszik tovabbra is harmadik tamado helyett, ne lepodjon meg senki. Siman realis ez a forgatokonyv is, hiaba nem idealis.

Nem gyozom hangsulyozni, hogy ez egy csapatjatek, minden meccs mas es mas… ebbol kifolyolag lehet siman igaz az, hogy egy jatekos feleannyi golponttal is jobb, mint egy masik, vagy hogy egy jatekos feleakkora szamokkal is lehet jobb egyik poszton, mint a masikon. Szigoruan a jatek, a csapat szempontjabol.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
bence0330

2023.03.20. 22:49:26

Barcelona:

Jobbos: 6999 perc 22 gól (318 percenként) 31 assziszt (225 percenként) 53 kanadai pont: 132 percenként
Balos: 2727 perc 13 gól (209 percenként) 10 assziszt (273 percenként) 2 kanadai pont: 118 percenként

Dortmund

Jobbos: 896 2 gól 8 assziszt
Balos: 888 3 gól 7 assziszt

Ezt nem részletezem, ugyanannyi perc, pontosan ugyanannyi gólpont, lényegében tökugyanaz, századokkal még itt is jobb a baloson, de ez nyilván lényegtelen.

Rennais:

Jobbos: 913 perc 2 gól (457 percenként) 1 gólpassz (913 percenként) 3 kanadai pont: 304 percenként
Balos: 575 perc 3 gól (191 percenként) 2 gólpassz (288 percenként), 5 kanadai pont: 115 percenként

Egész karrier:

Jobbos: 8800 perc 27 gól (326 percenként) 39 gólpassz (225 percenként) 66 kanadai pont (133 percenként)
Balos: 4198 perc 18 gól (233 percenként) 20 gólpassz (210 percenként) 38 kanadai pont (110 percenknt)

Mindenhol, és egész karrierjét tekintve jobb statokat hoz a balszélen, és azért ez elég nagy minta. Gólerősségben elég nagy a különbség, gólpasszban kicsi. Az idei egyetlen gólját, amit jobboson jegyezve, de amúgy átállva baloson lőtt, áttettem a önkényesen én is a balosra. De ha ezt visszaveszi valaki, akkor is nyilván marad az, hogy góllövésben nagyságrendekkel erősebb, gólpasszban meg valamennyivel.
Nálunk gólpasszban kicsit erősebb jobbról, gondolom ebben nagy szerepe van Aubának és Lewynek az elmúlt 1 évből, jobb befejezők, mint a korábbi klubjainál, bár ezen időszakban szinte csak jobboson játszott, főleg Aubánál, szóval ez is kicsi torzít szerintem.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2023.03.18. 13:14:22

Piszok módon hiányzik mert a támadó szekciónk alap embere, bármennyire is szereti néhány ember itt teli torokból köpködni, Dembele nélkül sehol sem lennénk a bajnokságban.

Jónak tartom, hogy nem rohantatjuk vissza, ha belegondolok hogy válogatottban kb. mindig lesérül valaki, és az rm sem a finom foci híve, abszolút jó döntés ekkora fórban. Ha most egál lenne vagy 1-2 pont lenne a madrid előnye, lehet játszana.

A fő probléma, hogy nincs helyettese, Fati hatalmas arccal nulla eredményességgel lép pályára, Ferran-al pedig csak a kezdőnk van meg pont és ennyi. Szóval tényleg nem kell ide Dembele, hisz dúskálunk támadók terén, ja nem.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Chino
Llegenda del Barça

2023.03.17. 21:10:04

kmb írta:
2023.03.17. 20:08:54
FCBsteve írta:
2023.03.17. 19:16:30

Gondolom 95-100% állapotban nem akarták "játékra alkalmas"-nak jelenteni, nehogy elvigyék válogatott meccsekre... Inkább maradjon ki a Classico és legyen még nyugis pár hete...
Sztem Pedri is ugyanígy...
Ez egy nagy hülyeség mert akkor a clasico után is mondhatnák hogy valamit éreznek és nem kell menni a válogatottba.3 hétből lesz 3 hónap.Pedrit meg nem ártana néha lecserélnie Xavinak,mert ez lesz a vége.Már a második eset hogy túl van hajszolva,és nem és nem tanulunk belőle.
Őt nem jósolták vasárnapra, kb. még 1-2 hét lett előzetesen bejelentve, szóval ez a verzió nála nem játszik, simán lehet, hogy benne van okként a válogatott szünet.
Forca Barca!!!!
kmb
Jugador del Barça

2023.03.17. 20:08:54

FCBsteve írta:
Troym írta:
2023.03.17. 18:54:51
Vajon a pár hetes sérülése elmúlik a szezon végéig? Visszatértünk 2 évvel korábbra. Lehet jobbra balra dicsérni a játékát, de a sérülésekre ezek szerint ugyanolyan fogékony, felépülése meg nagyon nehézkes.
Gondolom 95-100% állapotban nem akarták "játékra alkalmas"-nak jelenteni, nehogy elvigyék válogatott meccsekre... Inkább maradjon ki a Classico és legyen még nyugis pár hete...
Ez egy nagy hülyeség mert akkor a clasico után is mondhatnák hogy valamit éreznek és nem kell menni a válogatottba.3 hétből lesz 3 hónap.Pedrit meg nem ártana néha lecserélnie Xavinak,mert ez lesz a vége.Már a második eset hogy túl van hajszolva,és nem és nem tanulunk belőle.
bence0330

2023.03.17. 19:31:43

gránit írta:
2023.03.17. 19:11:58
Nem hosszabbítottam volna vele. Nyáron jó lenne rásózni valakire, amíg lehet. Jönne be pénz, és a fizetésével is több mint 10 millió euró felszabadulna új igazolásra. Ebben a szezonban nem volt olyan rossz. De így nincs sok értelme. Játszik néhány jó meccset, aztán fél évig nincs sehol.
Ráadásul az történt, hogy lejátszott 1 meccs + pár percet kb először a szezonban, ahol nagy iramban is játszott, ment, támadott, védekezett, ütközött. És bele is sérült rögtön. Lehet, hogy szándékosan nem játszhat ő semmit hátrafelé, egyszerűen nem bírja a teste a komoly terhelést.
FCBsteve
Entrenador del Barça

Troym írta:
Vajon a pár hetes sérülése elmúlik a szezon végéig? Visszatértünk 2 évvel korábbra. Lehet jobbra balra dicsérni a játékát, de a sérülésekre ezek szerint ugyanolyan fogékony, felépülése meg nagyon nehézkes.
gránit
Director del Fútbol

2023.03.17. 19:11:58

Nem hosszabbítottam volna vele. Nyáron jó lenne rásózni valakire, amíg lehet. Jönne be pénz, és a fizetésével is több mint 10 millió euró felszabadulna új igazolásra. Ebben a szezonban nem volt olyan rossz. De így nincs sok értelme. Játszik néhány jó meccset, aztán fél évig nincs sehol.
Troym
Director del Fútbol

vinszentvega
Capitá del Barça

2023.02.27. 18:59:39

Az Ő 'távpénze mikor jár le? Nem úgy volt hogy 3-4 hét?
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
gránit
Director del Fútbol

2023.02.23. 23:31:48

Ha már itt tartunk, Aubameyangot megtartottam volna, és Lewandowskival játszatnék két támadót. Dembelé és Raphinha is nagy hibaszázalékkal játszik, többet érnénk ehelyett két belső csatárral, és plusz egy kreatív emberrel a középpályán. De egyelőre nem ezeken múlnak a kudarcaink. A mai meccsen is teljesen elképzeléstelenül játszottunk a második félidőben. A Ligában elmegy a lesz ami lesz, de a nemzetközi porondon nem.
barca0417
Entrenador del Barça

2023.02.23. 23:13:32

Lehet csak a feldultsag, és a düh beszél még belőlem, de belőle is nagyon elegem van. Mióta itt van, mindig a szezon Kulcs fontosságú szakaszában nem lehet rá számítani.
Ha lenne pénz igazolni, meg lenne normális játékos a piacon én őt is szélnek ereszteném.
Csak sajnos senkit nem tunánk hozni helyette, és ő az egyetlen támadónk aki még tudja verni a védőket.
A többiek meg összeszedhetnék már magukat. Ne akarok offolni de tényleg még Aubameyang is erősítés lenne nekünk.
Kép
bence0330

2023.02.06. 09:53:45

Lesérült, és annak ellenére, hogy mennyire féltünk, lehoztuk a 2023-as időszak két legmeggyőzőbb meccsét egymás után (oké, tán a Reálon kívül). Bármennyi veszély van benne, nekem mindig az volt a gondom vele, hogy közben mennyit el is vesz. Nélküle látványosan jobb a letámadás, gördülékenyebb a passzjáték, a váltások, a védekezés, bármelyik helyettese jobban támadja az üres területeket, stb. Ezek kevésbé látványos dolgok, mint amit ő csinál közben, de szerintem a mi stílusunkban kiemelten fontos. Szerintem ezeket a problémákat ő csak akkor kompenzálja, mikor tényleg jó meccset fog ki, mint a sérülése előtti 1-2, akkor tényleg elit szint, csak hát ez ritkábban van így.

De mindegy, ez csak az én érzésem, azt mindenesetre jó látni, hogy úgy tűnik, csapatszinten, meg valamennyire egyénileg is tudjuk pótolni, én is eléggé megijedtem, mikor pont ilyen jó sorozatban dőlt ki. Remélem, ezt nagyjából tartani tudjuk majd a visszatéréséig.
Chino
Llegenda del Barça

2023.01.30. 12:41:06

Fernando írta:
2023.01.29. 23:23:47
En nem abban mérem hogy ki az idény legjobbja, hogy ki hány gólt lőtt vagy kinek 95% a passzpontossága, de amit Ter Stegen és Christensen hátul azt Dembele elől hozta le szintben. Idén benne van a legtöbb veszély. Ha ő nincs szerintem legalább 10-15 ponttal kevesebbünk lenne, és amikor nagycsapattal játszottunk ő élt a leginkább. Atletico, Real, Sociedad de ideveheto a Bayern is hiába lett csúnya a vége. Ne legyen igazam de szerintem már a Betis ellen érezni fogjuk a hiányát.
Azt hogy benne lenne a legtöbb veszély távolról sem mondanám. Volt olyan meccse, amikor tényleg megette az ellenfelet, de sokszor, sőt többnyire még ezeken a meccseken sem volt olyan veszélyes a kapura. Vissza lehet olvasni, hogy a meccsei után milyen vélemények voltak róla.
Ha valakinek köszönhetünk ennyi pontot az inkább Lewandowski. Közel 1/1-es gólátlagot hoz és ha nem is az ő góljaival nyerünk, az elsőt szinte kivétel nélkül mindig ő lötte. Ha valaki hiányozna a támadósorból az ő. Nem véletlen, hogy míg ő hiányzott zsinórban három szenvedős 1:0-át játszottunk. De ha a fontos gólokat vesszük, Lewy mellett Pedri is inkább kiemelhető és játékban is hasznosabb, mint a francia.
Nyilván játékban valamivel többet ad Dembélé, mint a lengyel.de sok meccsen túlnyomó részben rajta haltak el a támadások.
Ráadásul ő még bizonyos szinten pótolható, míg Lewandowskit egyáltalán nem tudnánk. Torresszel meg Fatival középen még kis -és középcsapatok nélkül is megszenvednénk vagy éppen hullanánk.

Szóval komoly érvágás, ez tagadhatatlan, de sokkal több kevésbé pótolható játékosunk van. (Araujo, MAtS, Pedri, Lewy, akik egyértelműen jobban hiányoznának, csak éppen más posztok, de ott ugyanolyan fontosak)
Forca Barca!!!!
FCBsteve
Entrenador del Barça

2023.01.30. 09:21:06

Fernando írta:
2023.01.29. 23:23:47
En nem abban mérem hogy ki az idény legjobbja, hogy ki hány gólt lőtt vagy kinek 95% a passzpontossága, de amit Ter Stegen és Christensen hátul azt Dembele elől hozta le szintben. Idén benne van a legtöbb veszély. Ha ő nincs szerintem legalább 10-15 ponttal kevesebbünk lenne, és amikor nagycsapattal játszottunk ő élt a leginkább. Atletico, Real, Sociedad de ideveheto a Bayern is hiába lett csúnya a vége. Ne legyen igazam de szerintem már a Betis ellen érezni fogjuk a hiányát.
Ha visszanézitek, azért sok olyan meccse volt Dembouz-nak, amikor veszítette el sorra a labdákat...
Minden 5-8 meccse közül egy volt kiemelkedő és egy jó - csak sose lehetett tudni, mikor jön a következő jó produkció! Tény, hogy benne van a legtöbb váratlan húzás, csak néha magát is meglepi velük... :)

Nem szabadna, hogy a csapat egy (két) embertől függjön, pláne, hogy nyári átigazolási szezon után mindenki a túlpörgetett támadósorról beszélt. Többieknek kell helyettesíteni, más(ok)nak húzóemberré válni, illetve taktikában utánamenni (vagy méginkább elébemenni) a helyzetnek!
Válasz küldése