Oké, de nálunk is igaz, hatékonyabb nálunk is balról, mint jobbról, kerek perec ezt mondják a számok. A régi klubokat csak azért hoztam, mert szerintem van relevanciája, ha látjuk, hogy ott is ugyanolyan jól érezte magát, sőt, még jobban is a baloson, mert ez árulkodik a képességeiről, és hogy hol jobb, még ha kevésbé is releváns az itteni tatjainál, de mivel eléggé ugyanaz, azért szerintem számít ez is. Most meg csak a bajnoki statokban hasonlítottad össze a posztriválisokat, ami eléggé kétes dolog, de ha már így hajlítgatjuk a dolgot, akkor én meg azt mondom, hogy a brazilnak volt egy érthető 2 hónapos beilleszkedési periódusa (erre szerintem senkinek nem lehet egy rossz szava, még nála sokkal nagyobb játékosoknál, mint Neymar, Suarez is így volt, ez tiszta sor), és ha onnantól kezdve nézzük, amióta magára talált, november 1-től, magasan veri Dembit mindenben a bajnokságban is, de ami fontosabb, hogy meccsről meccsre hozza kb a szintet/győzelmet, és még javuló tendenciát is mutat, sok tartalékkal, fejlődő 1v1-el, most már ő is szétszivatott egy egész RM védelmet, közben még lassan vezérré is válik, egyre jobban hozza a formát nagy meccseken, amire Dembélé ritkán képes, stb.
De most annyira nem is a két játékos összehasonlítása volt tán a lényeg, hanem a topik névadójának két lába.

És az alapján nyugodtan át lehet tenni a balosra, ha már jobb statokat is hoz ott (szemre is eredményesebb, élesebb ott, picit mást is játszik, céltudatosabban érkezget). Főleg, hogy gyakorlatban tényleg egy darab Fati van oda, eredeti posztját tekintve, aki meg nem szint jelenleg, jobbosra meg Raphinha és Torres is lenne (plusz ő is, ha épp kell)
A munkamoráljával viszont nem tudom, mit kéne kezdeni, mert ha tényleg belesérül az első intenzív meccsébe, az nagy gáz, és akkor tényleg elöl kell hagyni, csak akkor megint féloldalas a letámadásunk és a csapatvédekezésünk, ami az egyik legnagyobb fegyvere jelenleg a csapatnak, és ami Raphinha stabil kezdősége óta jelentősen jobban is működik. Nyilván ha egyszerűen nem bírja a lába a melót, akkor emiatt nem "sértegetem" tovább, akkor az csak pech.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy