La Liga / Copa del Rey

Foci a Barçán kívül
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2023.04.05. 23:55:31

Andris írta:
2023.04.05. 23:32:25
Szerintem meg te ertetlenkedsz. Ha nezted a bajnokikat, akkor pontosan tudod, hogy a legtobb nem 0-1 lett volna 1-0 helyett, hanem egyszeruen annyira impotensek a tamadoink, hogy sose voltunk kepesek lezarni meccseket, vagy egyaltalan befejezni tamadasokat.
Mondjuk az hogy épp te beszélsz lila ködről az óriási, nálad elvakultabb és elfogultabb figura jó eséllyel az egész fórumon nincs, ha már így személyeskedünk. Te 3-0 után is megmagyaráztad ma hogy nincs semmi gond, előfordul az ilyen, legalább nem estünk szét. :lol:

A bajnoki 1-0okról pedig továbbra is az a véleményem hogy sok esetben igenis jókora mák is kellett, amellett hogy én ugyanúgy örültem meg tapsoltam neki, de ezt nem látni szintén az elvakultság tünete. Impotensek a támadóink na bumm, hát az ellenfél támadói is azok voltak, mert minden ilyen meccsen megkaphattuk volna minimum az egyenlítő gólt. Nagyon sokszor egészen valószínűtlen helyzetek maradtak ki a kapunk előtt kulcspillanatokban, ezt még itt a fórumon is sokan leírták, hogy xG alapján bőven több kapott gólunk kellene hogy legyen.
De nyugodj meg, én így is nagyon fogok tudni örülni a bajnoki címnek, mert megdolgoztak érte a fiúk és beletették a melót. Az eredeti posztom arról szólt, hogy egy spanyol bajnokság megnyerése (beleértve a sorozatos 1-0 győzelmeket) semmit nem javít a csapat nemzetközi megítélésén, amíg rangadókon és nehéz pillanatokban rendre összetojja magát a társaság, évek óta.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Andris
Adminisztrátor

2023.04.05. 23:44:28

A 4-0 szerintem is csaloka. A hianyzoinkkal nem mi voltunk az eselyesek, es tenyleg jobbak is voltak, de tenyleg voltak itt peches dolgok is, meg hat a vegen ilyen a dupla vagy semmi, ha ki kell tamadni egy csapatnak. Raadasul a madridnak a kontra a specialitasa.

Az elso felido jateka alapjan alapvetoen fej-fej mellett voltunk, aztan nekik jott ki a lepes, nekunk meg nincs mibolt pluszt meriteni. Nincsen egy rakas kezdonk, nincsenek tamadoink, nincsen cserepadunk.

Ok voltak jobbak, ma. Szazadszor is leirom, csunya volt ez a mai, de igenis barkivel elofordul, aki hasonlo helyzetben van. 1 eve meg a pool volt a vilag egyik legjobb csapata, most az EL szereplesert harcolnak es nemreg kaptak a unitedtol 7 gollal.

1-1 meccsekbol nem szabad tul messzire meno kovetkezteteseket levonni, akarmennyire is csalodottak vagytok.
Egy egesz evnyi rekord vedekezesbol, egy egesz even at tarto bajnoksag nagy kulonbseggel valo vezetesebol annal inkabb.

Csunya volt, de nyugodjatok meg, es probaljatok lapozni. Boven volt es lesz minek orulni is iden.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Peter50
Barça C

2023.04.05. 23:38:27

Nem kell mentegetni senkit. Ez nagyon ronda volt! Mi vagyunk a Barca és ez egy nagy nulla volt! A madrid ellen pedig pláne!
Messias2
Director del Fútbol

2023.04.05. 23:35:17

csababarca írta:
2023.04.05. 23:33:15
Ráadásul ahogy írjátok az eredmény se csalóka, mert tök megérdemelten nyert ennyivel is a real.
a góljukig mondjuk pályán se voltak.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2023.04.05. 23:33:15

Troym írta:
2023.04.05. 23:10:25

Sokadszor olvasom többetektől és nem értem.

Ez volt a kezdő: TS 31 éves Balde 19 Alonso 32 Kounde 25 Araujo 24 Busi 34 Kessie 26 Roberto 31 Gavi 18 Lewy 34 Raphinha 26, ennek átlaga több, mint 27 év. Miféle fiatal csapatról beszélünk?
Pályán volt 2 db 20 év alatti srác, később még beállt Fati, ennyi.
Kedvencem a tinicsapat, tele vagyunk tinikkel sablonok.
Kor alapján lehet, de pl Pedri lábában benne van annyi meccs ilyen idősen mint másnak 24-25 évesen volt.

És amúgy az öregek a leggyengébbek kb.

Nekem azért fáj a kiesés mert itt páran már megállapították, hogy mennyivel jobbak vagyunk mint a real, ordít a különbség, stb, aztán most meg jól bucira vertek, nem jött ez jól.
Ráadásul ahogy írjátok az eredmény se csalóka, mert tök megérdemelten nyert ennyivel is a real.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Andris
Adminisztrátor

2023.04.05. 23:32:25

Messa írta:
2023.04.05. 23:26:16
Szerintem meg te ertetlenkedsz. Ha nezted a bajnokikat, akkor pontosan tudod, hogy a legtobb nem 0-1 lett volna 1-0 helyett, hanem egyszeruen annyira impotensek a tamadoink, hogy sose voltunk kepesek lezarni meccseket, vagy egyaltalan befejezni tamadasokat. Ez a csapat osszessegeben sokkal de sokkal jobb es stabilabb annal, mint amit az idei vegeredmenyek mutatnak. A 12 pontos elonyunk nem a veletlen muve.
Csak kozepes csatarteljesitmenyekkel ezek a bajnokik mind 2-4 golos gyozelmek lettek volna, es meg enelkul is mindet megnyertuk.

Egeszen hihetetlen, mennyire leszall a lila kod egyes emberek agyara mikor kikap a csapat. Soha, senki nem lesz csak ugy veletlen bajnok 10-20 pont elonnyel.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Saviola
Júdás 2, az áruló

2023.04.05. 23:29:58

Messa írta:
2023.04.05. 23:17:57
Amikor már az ember kezdené elhinni, hogy mentálisan erősek vagyunk, és van fejlődés, akkor belefutunk egy ilyenbe. Nem tudom hova tenni, nyilván megint fel lehet sorolni mindent, hogy mi lett volna ha, engem ez most annyira nem érdekel. 4-0 hazai pályán ez megengedhetetlen és megbocsáthatatlan, főleg ilyen lelketlen megrogyott semmivel mint a második félidőben. Ahogy komoly a tét és rezeg a léc, amatőr kiscsapatként viselkedünk, és senki nincs aki ilyenkor össze tudja fogni őket és kirángatni a szakadékból. Az is fáj hogy kiestünk, de az ahogy, az sajnos szánalmas, lehetett volna 5 vagy 6 is a vége.

Ismét okoztunk egy szép napot a fél világnak, lehet megint röhögni habzó pofával. Ez csak ebben az évben minimum a harmadik ilyen eset. BL csoportkör kiesés, EL nyolcaddöntő rájátszás kiesés, és most ez. Ez az, amit egy régebb óta Barca szurkoló már marha nehezen visel. Időről időre közröhejjé és komolyanvehetetlenné tesszük magunkat, és ezen egy szétmákolt spanyol bajnokság semmit nem javít az ég világon.

Mondjuk az hogy Hrutka a Madrid kárára bírózik a stúdióban és elmaradt sárga lapokat kér számon az egyszerűen mindennek a legalja, erre már tényleg szavaim sincsenek.
Totálisan egyetértek.

Hoztunk egy popcorn kupát, sehol nem számít, a bajnokságot egy rakat bemákolt 1-0-val vezetjük, de én abban sem vagyok biztos, hogy nem vagyunk képesek elbukni innen.

BL zacskó, EL zacskó, s ez a mai. Hát a szavak elfogynak, hogy hazai pályán hogyan lehet ekkora leütésbe belefutni a legnagyobb rivális ellen. Lehet itt fogni mindenre, de semmi nem magyarázza meg ezt.

A kezdőnk jó indulattal B kategória, a padunk meg Zs.

Se elképzelés, se semmi, ezerszer agyonvert barca-dns, levitézlett Lewa, nyugdíjas buszkecc, antifoci SR. S az agyonnyalt védelmünk is simán benyelt 4 gombócot ma, úgy, hogy kundé megint a rendezvényt sem tudta, M. Alonso meg max. az öregfiúkba férne be.

A második félidő alapján mezt nem adnék nekik többet.

Szégyenletes ez az egész, még annak fényében is, hogy a játékvezető totál ellenünk fújt.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Messias2
Director del Fútbol

2023.04.05. 23:28:53

Messa írta:
Ha te nézted az összes bajnoki meccsünket akkor pontosan tudod miről beszélek, ne értetlenkedj. Volt vagy 10 db 1-0-ra megnyert olyan meccsünk, ami simán lehetett volna 0-1 is, pontosan emlékszem hogy még sokszor itt a fórumon is csodálkoztunk hogy mennyire mellettünk van a mák faktor. Erről beszélek.
Stegennek olyan erős szezonja van mint a belgának tavaly a másik oldalon, ami azért ilyen szinten benne van, ettől ez még nem mák.

12 pontot verünk rájuk, ne vicceljünk már.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

Messias2 írta:
2023.04.05. 23:22:57
Messa írta:
és ezen egy szétmákolt spanyol bajnokság semmit nem javít az ég világon.
Milyen összemákolt liga? 38 meccses mintán kijön, hgy jobbak vagyunk náluk, ráadásul eltettük már őket idén többször is. Fél kezdő lesérült, náluk meg mindenki bevethető volt.
Ha te nézted az összes bajnoki meccsünket akkor pontosan tudod miről beszélek, ne értetlenkedj. Volt vagy 10 db 1-0-ra megnyert olyan meccsünk, ami simán lehetett volna 0-1 is, pontosan emlékszem hogy még sokszor itt a fórumon is csodálkoztunk hogy mennyire mellettünk van a mák faktor. Erről beszélek.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Messias2
Director del Fútbol

2023.04.05. 23:22:57

Messa írta:
és ezen egy szétmákolt spanyol bajnokság semmit nem javít az ég világon.
Milyen összemákolt liga? 38 meccses mintán kijön, hgy jobbak vagyunk náluk, ráadásul eltettük már őket idén többször is. Fél kezdő lesérült, náluk meg mindenki bevethető volt.
Cseri
Entrenador del Barça

2023.04.05. 23:22:47

Demoralizáló lett a vége,otthon lenulláztak minket,ezen nincs mit szépíteni.Az első gól után kellett volna lenyugodni,mert akkor még egálról indultunk. Aztán jött a második félidő,ami számomra teljesen érthetetlenül alakult. SR nem tud elnyomni egy majd 40 éves komát?Kessié is megcsinálja az okosságot,miközben már kifelé megy a szépfiú? A Madrid ezért klasszis csapat,semmi újat,vagy extrát nem mutattak, és mégis rúgnak 4-t?!
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

Amikor már az ember kezdené elhinni, hogy mentálisan erősek vagyunk, és van fejlődés, akkor belefutunk egy ilyenbe. Nem tudom hova tenni, nyilván megint fel lehet sorolni mindent, hogy mi lett volna ha, engem ez most annyira nem érdekel. 4-0 hazai pályán ez részemről megengedhetetlen és megbocsáthatatlan, főleg ilyen lelketlen megrogyott semmivel mint a második félidőben. Ahogy komoly a tét és rezeg a léc, amatőr kiscsapatként viselkedünk, és senki nincs aki ilyenkor össze tudja fogni őket és kirángatni a szakadékból. Az is fáj hogy kiestünk, de az ahogy, az sajnos szánalmas, lehetett volna 5 vagy 6 is a vége.

Ismét okoztunk egy szép napot a fél világnak, lehet megint röhögni habzó pofával. Ez csak ebben az évben minimum a harmadik ilyen eset. BL csoportkör kiesés, EL nyolcaddöntő rájátszás kiesés, és most ez. Ez az, amit egy régebb óta Barca szurkoló már marha nehezen visel. Időről időre közröhejjé és komolyanvehetetlenné tesszük magunkat, és ezen egy szétmákolt spanyol bajnokság semmit nem javít az ég világon.

Mondjuk az hogy Hrutka a Madrid kárára bírózik a stúdióban és elmaradt sárga lapokat kér számon az egyszerűen mindennek a legalja, erre már tényleg szavaim sincsenek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messa 2023.04.05. 23:28:17-kor.
Mascherano14
Entrenador del Barça

2023.04.05. 23:16:47

Ez nem volt vészes, az eredmény ellenére. Hiba-hiba és 0:2 után kitámadás, ez lehet belőle, ha nincsen támadónk és Araujo csinálja azt is. Ja, és láthatóan elfáradtunk 60. perc körül, cserénk meg nincsen.
Ennyi benne van, ha Christensen helyett Alonso meg Eric játszik (egy-egy gól), valamint hiányzik Pedri, Dembusz és de Jong a támadásokból. Fiatal keret (nem a pályán levők), vannak vezérek, sajnos jelenleg a támadó szekció rendkívül fakó. Jó volt látni Araujo játékát és küzdését, Kessie ügyeskedését, Balde felfutásait. Mintha Fati is javult volna.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2023.04.05. 23:15:50

Kár ezért a meccsért, az első félidő a gólig teljesen rendben volt, Kessie végre elkezdett focizni, Gavi ha csak a játékkal foglalkozna, nagyot lépne előre. Az első bekapott gól megfogott minket. Onnan a Real meccse volt. Megérdemelték.
Andris
Adminisztrátor

2023.04.05. 23:14:18

Mi is vertuk mar oket tobbszor is 4-5 gollal a bernabeuban. Aztan 1-2 evre ra nyertek kb zsinorban 5 BL trofeat.

Persze, hogy gaz kikapni 4-0ra otthon, meg az se jo hogy kiestunk, bar en lexarom a szuperkupa gyozelmunket is meg ezt a sorozatot is, spanyolorszagban az nekem egyedul a bajnoksag szamit, igy van ez 25 eve mar.

Alapvetoen a sok abszolut kulcs hianyzo es az egesz spanyol liga birostol mindenestul ellenunk szolt mar meccs elott is, szerintem egyertelmu eselytelenkent indultunk.
Hogy nem csak kiestunk, hanem 4-0 lett, az reszben pech (elso es harmadik gol), reszben meg az, hogy egyszeruen nem vagyunk annyira jok, hogy fel tudtunk allni. Ebben a formacioban nem.

Rossz meccs volt, meg ki is estunk, de tenyleg nem ertem, hogy miert kell mindenkinek ennyire a kardjaba dolni.
A keretunk alapjai es az edzonk is abszolut igeretes, van mar kupank is, es szinte biztosan bajnokok leszunk. Ezek egesz szezonbol levonhato dolgok, es a szezon vegeredmenye is ilyesmi lesz, ezen az se valtoztatna, ha 8-0ra kaptunk volna ki.

Ma semmi nem jott ossze, nekik meg sok minden. Nem ment a jatekosainknak se, a bironak se, Xavinak se, es rengeteg volt a hianyzonk is.
En is vegigszemvedtem a meccset, de tobbsegetek felnott ember, nyugodtan meg lehet kiserelni elfogadni, feldolgozni azt, hogy kikaptunk, anelkul, hogy eltemetnetek a csaptot vagy az edzot.
- József Attila
Troym
Llegenda del Barça

2023.04.05. 23:10:25

jarvis írta:
2023.04.05. 22:56:23
Ez egy fiatal csapat
Sokadszor olvasom többetektől és nem értem.

Ez volt a kezdő: TS 31 éves Balde 19 Alonso 32 Kounde 25 Araujo 24 Busi 34 Kessie 26 Roberto 31 Gavi 18 Lewy 34 Raphinha 26, ennek átlaga több, mint 27 év. Miféle fiatal csapatról beszélünk?
Pályán volt 2 db 20 év alatti srác, később még beállt Fati, ennyi.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2023.04.05. 23:07:51

Rm-nak gratulálok,megérdemelten jutottak döntőbe.

Egy vigasz meg maradhat,Abde megforgatja Carvajalt parszort és kupagyőztes ként tér vissza :)

De ma nem volt kérdés, négyet rúgni idegenben,mindig példás teljesítmény.
Kép
Kép
Kép
FCBsteve
Entrenador del Barça

2023.04.05. 23:04:37

jarvis írta:
Ez egy fiatal csapat nagyobb cumija, nem a túlmyert széteső csapaté. Belementünk a nyílt küzdelembe tudva, hogy jó formában van a Real, nálunk meg hiányzik a fél kezdő. Ugyanazt kellett volna mint az első meccsen, nem szép de eredményes lett volna, de hát ez van, menni kell tovább és fejlődni.

Pedri hiánya azért eszméletlen látszik.
Nem csodálkozom, mert az első gól nagyon elkeserítő módon alakult ki, és még megalázóbban ment be...
Ez hatalmas lökés volt a lélekben amúgy is erős Madridnak...
Nem sokat mutattak, még egy szerencsés gól a második elején, aztán kitámadtunk és jött pár ziccer a túloldalon...

A mi kis helyzeteinkből meg nem lett semmi...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2023.04.05. 23:02:48

Azért vezetésről kiesni, fájó. Andris logikáját értem, de ez azért annál túlmutat,hogy kiestünk ez van. Ki lehet esni,de mentálisan totál szetestunka végér, négyet kaptunk otthon.

Fájó az egészben,hogy az első félidő teljesen rendben volt, ugyanaz ment mint a bajnokin. Jöttek lehetőségek, játék full kontroll alatt. Gól majd szünet és totális anomalia a másodikban. Ilyet még ezek a srácok nem éltek át, nyilván lehet mondani tanulopenz,de kiesni lehet 2-0-al,azt mondom ok. Berugdostak a helyzeteket,van ilyen. Játékban ez hosszútávon kijon. De itt nem ez volt,főleg a végén. Nagyon elfogytunk, fájóan el.

És én is.megeltem sok csatát,lehet jönni Roma,8-2 vagy bármivel,ez külön kategória volt. Ilyen véresre nem tudom mikor volt példa otthon,ami igazán számít.
Kép
Kép
Kép
jarvis
Jugador d'estrella

Ez egy fiatal csapat nagyobb cumija, nem a túlmyert széteső csapaté. Belementünk a nyílt küzdelembe tudva, hogy jó formában van a Real, nálunk meg hiányzik a fél kezdő. Ugyanazt kellett volna mint az első meccsen, nem szép de eredményes lett volna, de hát ez van, menni kell tovább és fejlődni.

Pedri hiánya azért eszméletlen látszik.
DaVeR
Jugador del Barça

2023.04.05. 20:09:43

Valamiért 2-1 es Madrid sikert érzek a rendes játék időben a hosszabbításban pedig.. fene se tudja a kevés csere játékos miatt tartok, hogy az nekik jönne ki jól
visca el barca
Presidente del Barça

2023.04.05. 19:48:26

ts balde alonso kounde araujo buszkecc kessie roberto gavi lewy raphinha
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2023.04.05. 12:40:07

madridot érzém én is esélyesnek, borzasztóan nehéz lesz, meglátjuk

visca! ❤️💙
,,Azt hitted, hogy mi történt."
drobika
Entrenador del Barça

2023.04.05. 11:15:14

Szerintem a Madrid most igenis hajtani fog az elejétől fogva, hiába altat Ancelotti. Nem maradhatunk az öltözőben! Nagyon ki akarnak bennünket verni most, és erre van is lehetőség, náluk gyakorlatilag mindenki megvan, viszont nálunk...
Extra motiváció és teljesítmény kell a kevesebbet játszóktól nem kérdés. Meglátjuk mi lesz hazai pályán ellenük. Soha nem volt könnyű, de most piszok nehéz meccsre számítok!
gamerpapa
Jugador del Barça

2023.04.05. 10:43:28

Rakjuk ki őket a kupából is szépen, maradjon meg nekik a csalóbarcás hápogás :twisted:
Válasz küldése