Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
bence0330 írta: ↑2023.04.06. 00:54:22Azért ez elég túlzásBorzasztóan rossz meccse volt, de ezelőtt zsinórban sok alkalommal volt mom-közeli szint, döntő gólokkal és mozzanatokkal, egyre inkább a nagy meccseken, is, mint az utolsó klasszikón, ahol még 1v1-ekben is szétszivatta folyamatosan a madridi védelmet, nemhogy minden másban, vagy a united odavágón. Ennyi jó meccsre nyugodtan eshet egy ilyen hullagyenge, nem nyerhet meg nekünk minden egyes meccset, amin pályára lép, mert mostanság ezt csinálta már egy ideje, cipelt minket a hátán, de az már gyorsan feledésbe merült az első olyan meccsen, ahol végre genge volt, akkor már ereszthetjük is szélnek.
Mert ja, az volt most, az nem vita tárgya, rossz volt nézni. Vagy rossz napja volt, vagy valami ma különösen nem ízlett neki, passz.

Nem tudom milyen statokat számolt, de ha megnézem az assistjait és góljait nem ez jön le.
Érdekes, ugyanakkor bencétől is idéznék annak ellenére, hogy nem mindíg hiszek maradéktalanul csak és kizárólag a statokban....
Hát, ha Xavi nem dicséri, akkor dicsérjük meg mi: amellett, hogy végighajtotta a meccset, végre elkezdett cselezni, és kiderült, hogy azt is tud, meg a kényszerítői is jók voltak, megverte a védőit, támadta a kaput. Rendesen kivette a részét a győzelemből, nem véletlenül kísérte vastaps, amikor lement.
Én abszolút nem. Ahányszor ketten voltak fent a pályán, szinte minden esetben cseréltek a 30-35. perc körül és a teljes baloldalunk úgy-ahogy van meghalt.
"csak ő nem került szóba a dicséreteknél"
Nekem mindíg úgy tűnt, hogy Dembelé balról gólveszélyesebb, jobbról pedig a beadásai előnyösebbek.
Érdekes, én más oldalon azt olvastam, Raphi cseréjével kezdte a sajtótájékoztatót: