FCBsteve írta: ↑2023.03.20. 14:59:34
Érdekes, én más oldalon azt olvastam, Raphi cseréjével kezdte a sajtótájékoztatót
"csak ő nem került szóba a
dicséreteknél"
Persze, ha rákérdeznek, ad róla választ. Viszont a visszanézed bármelyik meccset, ahol vagy jó volt, vagy eldöntötte a meccset, ez a max, de az is csak akkor, ha direkt rákérdeznek. Mellette Dembéléről még akkor is ódákat képes zengeni, mikor egy hónapja nem bevethető.
Ugyanez a kettősség amúgy igaz DJ és Busi esetére is, Busiról képes folyamatosan barokk körmondatokban beszélni kérdés nélkül is, DJ-ra meg ha direkt rákérdeznek, akkor mond egy olyat ,hogy "ja, jó volt".
Én úgy gondolom, hogy Raphinha nála sajna nem verekedte be magát a kezdőbe Dembélé visszatérésével. Még akkor sem, ha Dembélé statisztikailag is jobb balról az egész nálunk töltött idejét is nézve. De ne legyen igazam, simán lehet, hogy túl sokat látok bele.
A fáradtsága... hm. Én nem láttam, de lehet, szerintem a brazilé a legjobb kondíció a pályán, talán DJ után. A probléma az, hogy szeptember 3-án nem cserélte le utoljára, egy individuális cserét meg lehet magyarázni, azzal nincs gond, de hogy bő fél év alatt soha nem játszott végig egy meccset egy fronton sem, az durva.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy