2023.04.05. 23:14:18
Mi is vertuk mar oket tobbszor is 4-5 gollal a bernabeuban. Aztan 1-2 evre ra nyertek kb zsinorban 5 BL trofeat.
Persze, hogy gaz kikapni 4-0ra otthon, meg az se jo hogy kiestunk, bar en lexarom a szuperkupa gyozelmunket is meg ezt a sorozatot is, spanyolorszagban az nekem egyedul a bajnoksag szamit, igy van ez 25 eve mar.
Alapvetoen a sok abszolut kulcs hianyzo es az egesz spanyol liga birostol mindenestul ellenunk szolt mar meccs elott is, szerintem egyertelmu eselytelenkent indultunk.
Hogy nem csak kiestunk, hanem 4-0 lett, az reszben pech (elso es harmadik gol), reszben meg az, hogy egyszeruen nem vagyunk annyira jok, hogy fel tudtunk allni. Ebben a formacioban nem.
Rossz meccs volt, meg ki is estunk, de tenyleg nem ertem, hogy miert kell mindenkinek ennyire a kardjaba dolni.
A keretunk alapjai es az edzonk is abszolut igeretes, van mar kupank is, es szinte biztosan bajnokok leszunk. Ezek egesz szezonbol levonhato dolgok, es a szezon vegeredmenye is ilyesmi lesz, ezen az se valtoztatna, ha 8-0ra kaptunk volna ki.
Ma semmi nem jott ossze, nekik meg sok minden. Nem ment a jatekosainknak se, a bironak se, Xavinak se, es rengeteg volt a hianyzonk is.
En is vegigszemvedtem a meccset, de tobbsegetek felnott ember, nyugodtan meg lehet kiserelni elfogadni, feldolgozni azt, hogy kikaptunk, anelkul, hogy eltemetnetek a csaptot vagy az edzot.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila