"A Betis azért megmutatja, hogy kell focizni a Madrid ellen. Ilyet is látni, hogy tudnak futni, harcolni. Ha csak fele ennyi akaraterő lett volna a Barcában ma(is)...."
Ez volt a kiindulási pont, amire reagáltam. A többi vélemény tök szubjektív, oké, nem vitatkozom azzal, hogy mennyire élvezed a meccset, meg mennyire nem, ez a te megítélésed. De pl. az utolsó mondatodat hogy lehetne befejezni? Ha csak fele ilyen akaraterőnk lenne, akkor nem csak 1-0-ára nyertünk volna?

Vagy nem "csak" 2-1 1-0 3-1 2-2(büntetőkkel) a Betis-Real páros ellen röpke másfél hónap alatt, akiket felhoztál, hogy mennyire jól kaparnaknak meg futnak? Mármint a Betist hoztad fel, de mivel a Reál ellen döntetleneztek, mi meg megvertük őket, szerintem idevehető.
Ha meg egy csapat 2-0-ára vezet ellenünk (ami iszonyú ritka), akkor abban annyit fejelődtünk egyelőre, hogy nem zuhanunk meg, és továbbra is kapatunk, küzdünk, hajtunk. Ez is előrelépés az elmúlt évekhez képest szerintem.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy