Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez mind szép és jó, de pénzt kell csinálni. A következő játékosokért kapnánk igazán jó pénzt:drobika írta: ↑2023.03.22. 08:31:01Miért jön szóba Fati eladása?
Mert most egy sérülés után gyengén játszik? Máris mehet? Egy éve benne láttuk a Barca jövőjét! Van ám kontraszt ennyi idő alatt! Fiatal gyerek, benne bőven lehet potenciál!
Hasonló, mint Dembele, akit a Taigetoszra száműztek volna Xavi érkezése előtt. Most meg a nélkülözhetetlen, a különbség...
Azért mert valakinek gyengébb egy idénye, nem feltétlenül kell kidobni. Inkább kellene elgondolkodni Busi hosszabbításán. Csak konzerválja a problémákat további egy évvel.
Ez tök jó, csak Dembélét a kutya sem akarta "megvenni" még ingyen sem, a nagyobb angol/német klubok kiröhögik az ő munkamorálját, szeleburdiságát, plusz ott van a sérülésfaktor is, 5 milliót nem kapnánk érte. Csak a PSG lehetne opció, ha tényleg megy Messi, meg akár Ney is, az nem kizárt, de szerintem mostanában jöttek rá, hogy nem az igazi ilyen sétálgatós emberkéket szerződtetni. Fatit ilyen formában szerintem szintén senki nem akarja, hatalmas rizikó, ha meg addig belejön, akkor mi sem akarjuk eladni. Torres meg annyira leépült nálunk, hogy szintén nevetségesre zsugorodott az értéke, 15 felett szerintem nemigen lehet értékesíteni jelenleg.
Jaja, pontosabb így.gránit írta: ↑2023.03.18. 17:32:25Nem csak a bértömeg, fogalmazzunk így.
Az a furcsa, hogy a klubnál senki nem vette észre, hogy egy gyerek az argentin bajnokságban egy szezon alatt 20 gólt lő, de olyan középszerekre, mint Trincao, André Gomes, Arthur stb, akikre ezen a szinten tényleg a középszer is hízelgő kifejezés, valahogy mindig van pénzünk. A tavalyi nyár mondjuk jól sikerült, és már a fizetéseket is ésszerűbben határozták meg.
A mi anyagi helyzetünkben nem hiszem, hogy brazil csodagyerekre kellene költeni. Ha beválik is évekbe kerül. Annyi hogy a helyzet sokat javulna azzal, pl ha Nico és Dest olyan szinten lennének, hogy tudnánk őket használni. Úgy néz ki, a bajnokságra elég a jelenlegi keretünk, BL elejéhez, pedig nagyon messze vagyunkbence0330 írta: ↑2023.03.18. 15:59:07Vitor Roque elvileg egyre közelebb van már, és a játékos is dobálja vissza a többi ajánlatot, ami ugye mindig jó hír, mert anyagilag is jobb pozícióból indulunk így, hogy Barca-drukker valaki. A sport szerint két opció létezik, hogy jelen helyzetben ide tudjuk hozni, 1 év kölcsön kötelező vásárlással a végén, vagy részletekben történő fizetés.
Első blikkre nem láttam olyan tehetségesnek (mondjuk Endrick után alighanem igazságtalan mércével néztem), de most megnéztem sok videóját, és ő egy igazi "nincs kecmec, befejezek" típusú játékos, ez a profil nagyon kell. Szerintem ami toronymagasan kiemelkedő benne, az a rúgótechnikája, CR7-re emlékeztet vele, ez a jellegzetes, félig teli rüsztös téma.
Köszönöm, de a kakulációhoz tudnunk kell az országok adóterheit. Ha ez fontban számol, akkor gondolom Britanniában is duplával kell számolni.gy írta: ↑2023.03.17. 09:15:29https://www.thesalarycalculator.co.uk/salary.phpNagybarcelona írta: ↑2023.03.17. 08:40:20A fizetèsek terèn a hírekben azzal van a legnagyobb problèma, hogy sokszor egyik játèkos nettó bèrèt a másik bruttójával hasonlítják össze. Ezèrt lenne fontos tudni, hogy egyes országokban hogy alakul az adóteher. Pl. elvileg Franciaországban is duplája.
Én itt néztem, £11.5m nettója az £ ~6.1m. nyilván függ pár dologtól, de irányadónak szerintem megteszi, ez nem áll túl messze a spanyoltól:
€ 13m nettóban € ~6.6m. https://salaryaftertax.com/es/salary-calculator
Miért gondoljuk, hogy a publikus oldalak teljesen homályban vannak és Roméró knows?
https://www.thesalarycalculator.co.uk/salary.phpNagybarcelona írta: ↑2023.03.17. 08:40:20A fizetèsek terèn a hírekben azzal van a legnagyobb problèma, hogy sokszor egyik játèkos nettó bèrèt a másik bruttójával hasonlítják össze. Ezèrt lenne fontos tudni, hogy egyes országokban hogy alakul az adóteher. Pl. elvileg Franciaországban is duplája.
https://www.footballtransfers.com/en/tr ... ona-salarygránit írta: ↑2023.03.17. 01:04:44Az egy legenda, hogy az olajosok mennyire el vannak eresztve. A Manchester City sokkal kisebb bértömeggel rendelkezik, mint mi. Koundé a barcelona fizetésével a Manchester City-ben is a negyedik lenne a sorban, ahogy a Chelsea-ben is. Nálunk jócskán lejjebb van a sorban. Nem olyan bőkezűek ám ezek az olajosok, főleg akkor nem, ha a fontosabb bizniszeik megszorulnak, és inkább oda hurcolják kifelé a pénzüket a klubjaikból. Az a tévhit alakult ki velük kapcsolatban, mintha minimum egy Medici-féle mecénások lennének.
Nekünk hatalmas bevételeink vannak, akkorák, hogy a legtöbb olajos nem is álmodhatna erről. Csak rosszul használjuk fel. Néhány rossz szerződés olyannyira megköti a bevételeinket, hogy a lehetőségeink ellenére hiányposztok vannak. De Jong majdnem évi 40 millió eurót keres. Ebből a pénzből viccen kívül, öt nála jobb játékost tudnánk fizetni. Egy fél kezdőcsapatot lehetne fizetni abból, amit csak rá elpazarlunk. Csak az ő béréből több mint kétszer kijönne a jelenlegi világbajnok kezdő középpálya teljes bére.
Több mint háromszor akkora a bértömegünk erre a szezonra, mint a Milannak. Sokkal nagyobb a bértömegünk ebben a szezonban, mint a Milané és az Internazionaléé együttvéve, úgy, hogy ez a két csapat ott van a BL negyeddöntőjében. Elképesztő bevételeink és lehetőségeink vannak. Csak jól kellene felhasználni őket, de amíg ilyen katasztrofális szerződéseket köt a klub vezetősége, nem tudjuk kihozni a lehetőségeinkből a legtöbbet.
A helyzet az, hogy Koundé a Chelseanél kb. 11.5m £ kellett volna kapjon hogy hasonló nettója legyen mint most itt. Ez teljesen reális, Fofana kap 10.4-et, nála azért jobb fizu valószínűleg alap lenne. A helyzet az, hogy a mi bértömegünk is teljesen rendben van, ha FDJ és Busi fizuját leveszed (kettő együtt évi 75?!).... KDB a legjobban fizetett a manciban, 20.8m£-tal, Haaland (aki friss igazolás, 19.5!)