ktm írta: ↑2023.03.20. 11:13:50
Kicsit rakerestem az esetre, meg januarban(spanyol szuperkupa) Ceballos Gavi hajat tepte, mikor nem is volt jatekban a labda stb..., szoval meg az is lehet, hogy azt(is) torlesztette. Emellett mindketten Sevilla kulonbozo kulvarosaibol szarmaznak, aztan lehet ott is ez olyan mintha New York-ban Queens es Bronx hatarara szuletnel...
Szoval gyanitom, hogy ez Ceballosnak szolt es ha pl. Kroos fut ott, akkor nincs az eset. Persze ettol meg elitelem az ilyen megmozdulasokat, jo lenne, ha tullepne az esetleges szemelyes ellenteteken.
Érdekes módon akkor senki nem nyöszörgött, hogy azt a zs kategória ceballost nem szórták ki.. Hagyjuk már ezt. Előtte Lewának odapakoltak, nyilván semmi nem járt érte, egész meccsen látványosan nem fújták le a Gavi ellen történő atrocitásokat, pedig volt, amit lehetett volna, nem is egy.
Ti biztosan higgadt szentként viselkednétek a fentiek fényében.
Inkább ezer Gavi, mint a most jellemző, csúnyán nézett rám az ellenfél, fetrengek fél órát, bohóc gyülekezet. A hajhúzásért sem dobálta magát, meg hívatta fel az első temetkezési vállalkozót, azért nem is tűnt fel senkinek.
Fejlődnie kell, játékban, viselkedésben, ez nyilvánvaló, de én a fentiekért egyátalán nem tudom elmarasztalni. A nacsó féle arcátalakításról meg nem is beszélek, mert azt csak az nem látta, aki nem akarta..