Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tavaly az ellenfeleink 95%-a betemörülős volt. meg is lett ba*zva az összes.aynas írta:gyerekek mát megint kezdjük a hölyeséget. most egész európa (világ) előtt leégettük magunkat. az a baj hogy mi szép focit akrunk játszani, holott azt megba*hatjuk ha kapunk ilyen betömörülős ellenfeleket.
Hali szerintem nincs teljesem igazad eben hogy nem lehet fáradtság azért ők is csak emberek és nem gépek, és ha jól tudom akkor a 8 nap alattt ez volt a 4 ik meccs akárhogy is de ez sok!!!! Nem csak a 4 meccs de előtte való utazások sem kellemesek!!!! És előtte való napon deco eto roni puyol még a bl sorsoláson is részt vettek!! Azért ez még nekik is sok!!!Drigo írta:A szezon legeslegeslegeslegeslegelején NEM LEHET SZÓ fáradtságról, ez ma így jött ki elpáholtak rendesen,
Hali!!!Lujo írta:Hát srácok ez nagyon durva volt. Rossz volt nézni a meccset. Nekiálltam felvenni a derbit, de a 90. percben leállítottam a felvételt és töröltem az anyagot. El kell ismerni, hogy a Sevilla tegnap kiválóan játszott.
királykupán ki kell esni egy c csapattal, a klubb vb belefér, mert holtidőszakban van. de nem kell erőltetni.HAnonymus írta:Na jó.
Higgyünk abban hogy ez kimagaslóan az év legszánalmasabb meccse volt, és hogy még egyszer nem fogunk így játszani.
Jövőre NEM KELL amerikai túra, csak saját magunkat szívatjuk meg vele.
Meg valamit ki kell találni hogy ne játsszunk le nyolc nap alatt négy meccset, mert abba bele fogunk dögleni. Ki kell választani már jóelőre hogy mik a fontos versenysorozatok (én pl lexarnám a kupát), a többiben meg kiküldeni a ZS csapatot.
Remélem jókor jött a pofon és Frenki kitalálja mit kell másképp csinálni.
FORZA!
hát nem az a vérbeli gólzsák. de még nézzünk meg pár meccset, annak ellenére, h ez most kiábrándító játék voltantiimperialista írta:Nagyon igazad van, pont ezt írtam, mikor leigazolták! Ő nem arra a posztra való, és ezt most Saviolától függetlenül mondom.Drigo írta:Ha már Guddynál tartunk sokkal szívesebben látnám abban a szerepkörben Saviolát az izlandi nem az az ék egyálatlán nem Larsson alternatívája, amikor Ronnie Eto'o és Messi játszottak pl a Chelsea ellen idegenben és bejött Larsson, akkor átváltottunk totális offenzívára és lehetett tudni, hogy na most valami lesz, de Guddy nem az a típus, akkor már sokkal inkább Saviola!
Nagyon igazad van, pont ezt írtam, mikor leigazolták! Ő nem arra a posztra való, és ezt most Saviolától függetlenül mondom.Drigo írta:Ha már Guddynál tartunk sokkal szívesebben látnám abban a szerepkörben Saviolát az izlandi nem az az ék egyálatlán nem Larsson alternatívája, amikor Ronnie Eto'o és Messi játszottak pl a Chelsea ellen idegenben és bejött Larsson, akkor átváltottunk totális offenzívára és lehetett tudni, hogy na most valami lesz, de Guddy nem az a típus, akkor már sokkal inkább Saviola!
nézd, nekünk is sok a három gól, de átjáróház volt a védelem.Dagoth ur írta:Most értem haza és egyszerűen alig hiszek a szememnek.Mindenre,csak erre nem gondoltam volna.Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem a 0-3 egy kicsit sok.A remélem a későbbiekben jobban játszik a csapat.
FORCA BARCA
hát sztem sok kulcsjátékoson a fáradtság is látszott. de tény, h a bayern meccs elaltatott pár embert. nagyon jókor, időben jött a vereség, de azér maradhatott volna a 2-0.antiimperialista írta:Azért nem beszélnék fáradtságról, mert a kezdőjátékosok nagy része nem játszott egy félidőnél többet a Bayern ellen. A többi edzőmeccsen is aránylag sokat pihentek. A fő indok akkor már inkább a nagyképűség volt. Remélem, ez a pofon jókor jött.
Ezt én is észrevettem, hogy a végén elég jó szituációkat borzalmasan oldott meg, de én sem fognám rá a vereséget, ahogy másra sem, egyszerűen ma ilyen [auto_cenzúra] napunk volt,lionelmessi19 írta:Eidur meg... nem a játékosokra fognám a vereséget, de ő volt az aki óriási csalódás voltesik, kel , elpattan tőle a labda stb.
bár kétségtelenül nehéz az angolból a spanyolba pottyanni.
Istenem...nem vagy ehhez még fáradt?Madrid fan írta:
Nekem teccett a meccs.
Még Ti sem vagytok csúcs formában.
Sajnos mi se.
Persze mi csúcsformán kívül is nyertünk szerdán...
NYah sebaj.